maanantai 18. helmikuuta 2013

Hormoonimyrsky!

Niinhän sitä sanotaan, että vanhuus ei tule yksin...tarkottanee sitä, että tulee mukana kaikenlaisia vaivoja! 

Ei oo helppoa olla nainen...jos ei mieskään naisten ailahtelevassa maailmassa. Nyt täytyy hakea kannullinen vettä, suu kuivaa ja hiki virtaa. Taas! Vastahan 10 minuuttia sitten pää märkänä seisoin ulkorappusilla. Tässä välissä oon ehtinyt vetästä viltin niskaan palelun johdosta...se lentää taas nurkkaan.
 Mielessä myllertää sata asiaa, yöt ovat pyörimistä ja tappelua unensaannin kanssa. Peitto lentää kymmeniä kertoja pois ja sitten taas vilunväristyksien kanssa sitä haetaan ties mistä! Parisängyn peiton ei luulis niin kovin hukkaan joutuvan, vaan on sitä joskus pimeässä haalittu lattialta jalkopäästä.

Ettei elämä kävisi liian helpoksi, nivelet, luut ja lihakset ovat niin kipeät, että pilleri pillerin perään on tullut otettua. Aamuisin polvet niin kipeät, että joskus alakertaan tulo sattuu tosissaan...siitä ne kumminkin kummasti vetreytyvät päivän aikana, kun liikkuu lähes koko päivän. Sormista puristusvoima kans kaikonnut...tuntuu niin hullulta, kun oon aina ollu melkonen voimapussi :) Nämä kans valvottaa öisin. 

Mitäs vielä.....heh! Noh, atooppinen ihottuma puhkesi varmaan stressin seurauksena. Mukavaa :)

Mutta onneksi vaivoihin on luvassa helpotusta...t o i v o n totisesti, että saamani lievä hormoonihoito tehoaa. Muuten en kyllä kestä kesän helteitä! Enkä näitä toimintapyrähdyksiä, mitä päässä kehkeytyy!  Niveliin sain kans joitakin tabuja ja antihistamiinia. Sillä ainakin uni tulee, kun illalla ottaa.

Viime perjantaina oli niin monta rautaa tulessa, että ihmettelen, miten sain hommat kondikseen ennen iltaa :) Oli oma vaatekaappi makkarin lattialla, kirpparivaatteita, lasipurkkeja, lehtiä yms. muita lähössä kaappisiivouksien jäliltä kierrätykseen...oven etteen ne tietenkin piti kasata :) Matot oli kasassa takaoven eessä, olkkarissa kesken huonekalujen siirto-operaatio, joka ei onnistunutkaan. Kellarissa oli meneillään siivous myös. Ja ajatelkaa kaiken tämän huushollaamisen keskellä hellalla porisi keittokattilat, uunissa parsapaistos ja monitoimikoneessa vatkaantui kakkutaikina...Ystävänpäiväkakku miehelle :D

Että mistä kummasta sitä virtaa ilmaantuukaan, jakautuisi ees koko viikolle, mutta aina se osuu samalle päivälle. Huh, ihan hengästyttää kirjottaa, kun aattelee :D 

Noh, nyt otan rennosti tämän alkuviikon, katotaan miten se vauhti taas loppuviikosta kiihtyy. Onneks noita pyrähdyksiä ei nyt niiiiiin usein satu :)

Mulla ei oo mitään päällepantavaa...siis jalkoihin.
21 housut, eikä niistä ole hyvät mitkään :D 


Hellurei!