lauantai 8. lokakuuta 2011

Sisustusta...tai jotain....

Mulla tuo sisustus vaihtuu mielialan mukaan. Nyt on kuitenkin semmonen vaalea buumi päällänsä.


Nuo lamppujen huput löysin yhestä huonekalu - sisustusliikkeestä ja tuon puisen teerasian ...pienemmästä semmoisesta. Tuo takanaoleva ikkuna vaivaa joskus, kun se on niin tumma...tummankeltainen tai savunkeltainen MUTTA se on vanhoja peruja tästä rakennuksesta ja miehen isän rakentelusta. Tuommosia ikkunoita ei enää taija saaha mistään, joten on sen oltava ja pysyttävä tuossa. Ja tavallaan tykkäänkin tuosta, joskus vaan toivoisi sen tilalla olevan vaalea seinä. On meinaan aika pimeä tämä ruokailuitila......

.....sen takana toisella puolella on saunaosasto ja kodinhoitohuone. Pyykkikorikin näkyy mukavasti taustalta...Noh..normielämäähän  se :)

Keittiön uusi ilme. Tuon kapan löysin samasta liikkeestä, kuin lamppujen huputkin. Oikealla pieni sinkkisaavi on Kärkkäiseltä ja vähänkö ottaa pattiin, kun ei tullut haalittua nuita enemmän( viis vaan), kun käytiin alennusmyynneissä kesällä. Vain 1,50/kpl!

Tämän jaffapullon sain 50-vuotislahjaksi ystävältäni, joka tietää tasan tarkkaan mieltymykseni näihin tavaroihin :)

Tuo ihana sinkkisanko on kans saatu ihmiseltä, joka ymmärtää näiden päälle! Kaesan puolukka-ja pettutikut on sitte hyviä!Niitä saa taitoshopeista!
Taijan lopetella tämän sisustamisen tältä yöltä, kun tuo kuukin meni piiloon. On muuten HIRVEÄ ilma, vettä tulee vaakasuorassa  ja  tuulee niin, että tukka lähtee päästä! YÄK!! 

Voikaa silti hyvin!.•´¯`•.¸¸.•.☆•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•☆

7 kommenttia:

 1. Tuo lamppu on hauska! Mitähän mies sanoisi, jos ehdottaisin, tai kyllähän sen tietää.
  Tuulee tosiaan, niin, että koirakin pelkää.
  Hyvää tätä päivää;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riitta!

  Hössöntössö, tarkoititko tuota mehumaija-varjostinta? Kannattaa silti kysästä, eihän sitä tiijä millä päällä mies sattuu olemaan :)

  Mukavaa päivänjatkoa teille :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita esineitä ja piristävän näköistä sisustamista! Viikonloppuna, myräkän jälkeen, meillä päin saimme nauttia auringon paisteesta. :)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentoinnista ja piipahtamisesta sanna!

  Sinnekkin mukavaa alkuviikkoa, vaikka sateleekin :)

  VastaaPoista
 5. Heippa :)
  Kiitoksia blogivierailustasi :)
  Täytyy sanoa että sulla on kyllä tuo sisustamisen lahja hallussa ja pienilläkin asioilla näyt saavan paljon kaunista aikaan. *kade* :)

  Iloista syksyä Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Anna, hei ja mukavaa, kun piipahdit tännekkin :) Mun sisustus tulloo iha tuolta pään sisästä, saattaa muuttua viikossa iha toisen väriseks, mutta kiitos kehuista <3

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)