sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vierailulla veljen varastossa!

Tänäään yhtäkkiä kesken aamukahvin muistin, että veljellä oli vanhoja ikkunanpokia. Kello oli kyllä liian vähän lauantaiaamuna, että oisin uskaltanut soittaa. Siispä istuskelin rappusilla kahvin kanssa auringossa, hommailin liiterissä ja kävin kaupassa kunnes soitin.Ilomielin veli luopui ikkunoistaan, vanhoista tikapuistaan ja ovistaan. Lupasin kyllä maksaa ainakin ovista. Ne jäivät vielä sinne, kunnes peräkärryn kanssa käväsen joku päivä. Plus mitä muita aarteita siellä oli, en ehtinyt paljon vilkuilemaan,  oli pakko tulla kotiin, kun mies oli jälleen lähössä keikalle.Varsinkin nuo kolmiruutuiset ovat niin ihania etten meinaa housuissa pysyä! Kunhan pesen ne ja lisäilen joitakin koristeita, niin alkaakin hirmuinen suunnitelma, mihinkä nurkkaan ne tökkäis :)
Mutta luulen löytäväni paikan, tässä talossa nurkkia riittää :)

Palaillaan juttuun, kunhan nuo ovat paikkansa löytäneet. 
Keväisiä päiviä teille


ƸӜƷ.•°*”˜_˜”*°•.ƸӜƷ.•°*”˜_˜”*°•.ƸӜƷ

5 kommenttia:

 1. En kyllä ala...miksi minulla ei ole veljeä...ja veljellä kaikkea kivaa...:))

  VastaaPoista
 2. Tähän nyt sitten vissiin pitää laittaa että mistäs tommosia veljiä sitten löytää :D :D
  No, sain määkin kerran mun veljeltä yhden ikkunan...oli lasiliikkeessä töissä ja oli jostain jääny käteen kun olivat vaihtaneet :D Ja mun Mies varmaan kielsi sitä ilmottelemasta muista yksilöistä :P
  Noi on mahtavasti kulahtaneitakin vielä!

  VastaaPoista
 3. Vanhat ikkunat ja ovet! Ne vasta on jotain. Minulla onniitä vielä kasa vintissä. Mies oli niitä jo antamassa pois. Onneksi kuulin ja sanoin, että tästä huushollista ei yksikään ikkuna lähde ilman emännän lupaa! Vielä odottelen aikaa ja ideaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteistanne naiset :)

  Irmastiina, ikkunoita on vielä lisää, mitenkäs ne saatas sulle :)Laitoin läheiselle nettikirpparille veljen puolesta myyntiinkin niitä, ovat nyt kovaa huutoa :)

  Sanna-Mari, minun onnekseni veli eikä sen vaimo välitä mistään vanhasta ja kulahtanusta. Olivat innoissaan, kun käyn tyhjentää niitten varaston :)Sun pittää mieheltä salaa hommata lisää niitä ikkunoita :)

  Irmeli, hyvä, kuriin vaan tuommonen mies. Mikä katastrovi ois ollu, jos ne ois annettu pois. HUI, het oikeen syväntä kylmäs :)
  Laittelen omasta ideasta kvan tänne, kun eilen sain sen valmiiksi :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)