sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Baaritiski


Joku täydenkuun aikaan valvottu yö toi päähän huippuidean. Kuukauden siitä puhuin miehelle ja sitte yks sunnuntai se tehtiin. Kaikki tarvikkeet on naapurin roskakasasta, paitsi tietenkin nuo kannattimet. Ne ostin alemakasiinista muutaman euron hintaan. Baarijakkaroista puuttuu vielä pehmusteet, mutta pystyy niissä noinkin jo istumaan.


Illanhämyssä tuossa on mukavaa ottaa drinkit kynttilänvalossa :)

Mukavaa alkavaa syyskuuta! Siellä onkin taivaalla aika mahtava täysikuu :)

9 kommenttia:

 1. Ihana idea! Niin kaunis tuo taso :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos naiset :) Tuosta tasosta huumaannuinkin. Ihana lankku, joka oli menossa jätelavalle. Onneks satuttiin paikalle, kun naapurit tyhjensivät ulkovarastoaan. Niin monta kottikärryllistä sieltä kärräsin kotiin kaikkea ihanaa ja vanhaa...harmaantunutta, kulunutta. Kerrankin oikeassa paikassa oikeeaan aikaan :)

  VastaaPoista
 3. No on! Ihana lankku josta tehty!! Vitsit!! Niin haluaisin itse myös "apupöydän" tai tuollaisen tiskimäisen lisukkeen..en vaan tiedä mihin kohtaa sellainen sattuisi...teillä saattuukin hyvin.. On makea! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anna-kaisa. Tuokin oli meillä ainoa paikka, mihin ees pystyi mitään lisäämään. Toinen juttu, minkä oisin halunnut on semmoinen keittiösaareke keskelle lattiaa, vaan ahasta on.

  Toivottavasti äkkäät jonkin paikan tuommoiselle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno! Lankkukin on just hauskasti kulunut. Kivat jakkarat!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Olivieno käynnistä. Jakkarat ovat vielä puolivalmiita, on vaan ollut niin kiire viimeaikoina, ettei ole ehtinyt pehmustaa :)

  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)