sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Venetsialaiset 2012

En olekkaan vielä laittanut kuvia meijän Venetsialaisista. Sytytin huimat 48 kynttilää yhteensä etu-ja takapihalle.Siinä tunti vierähti.Tämä kuva takapihalta.
Taka-alalla bungalovi ilman katosta. Taannoinen Asta-myrsky repi sen riekaleiksi, joten laitettiin vain tuo kehikko. Vanhat verhot toimitti seinämien osaa :)
Takapihan joki. Ojan rumpu oli liian korkealla ja aikani tappelin kunnaninsinöörin kanssa, että meijän piha märäntyy, kun rumpu on liian korkealla eikä vedet kuivu näillä sateilla.Noh, yks päivä mittailin tuota ojaa ja aloin kaivamaan. Parikymmentä kottikärryllistä liejua, mutaa, savea yms nostin ylös ja siihen syntyi pikkujoki :) 
 Etupihan lehto. En oikeastaan tiijä, mikä on lehto, mutta tuosta tunnelmasta tulee se mieleen.
 Takapihan Ankkalampi :)
Etupihan suihkuallas

Muuten, en ymmärrä, mikä tähän bloggeriin on tullut, kun kaikki asetukset ja taustakuvat ovat häipyneet sen sieleän tien :/ Ei tajua!

Tänään on ihmeellinen ilma ulkona.Sumu-usvaisen lämmin. Istuskelin kauan aikaa pikkujoen äärellä. taivas oli harmaa eikä tähtiä näkyvissä. Ens yönä ei sitten ole ootettavissa pakkasta eikä hallaa. Hyvä niin. 
Mies on keikalla paikallisessa ja minä taijan lähteä nukkumaan. Kauan mietin, jaksanko lähteä kuuntelemaan, vaan en jaksanu. Onko meikä vanha :)

Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Onneksi huomasit, että kuvat oli tänne laittamatta. Upeita katseltavia!

  Täällä sataa vettä ja tuulee...siis ihana syksyinen sää...:)

  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  Minulla muuten on, myös ongelmia tuon bloggetin kanssa.
  Omassa blogissani on teksti kummasti, itsestään, pienentynyt, vaikka asetukset näyttää, että koko on sama...:(

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisia kuvia , ite en oo koskaan viettänyt tai ollut venetsialaisissa juhlissa . Näyttää niin mukavalta , että josko sitä ensi vuonna ;)
  Rauhallista sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irmastiina. :) Säikähin jo, kun koko blogini oli hävinnyt, onneks löysin. En ymmärrä, miten saan entisen taustakuvan takaisin, kun ei päivity sitten millään...

  Täälläkin tuulee, että tukka lähtee päästä. nyt olis hyvä tuulettaa petivaatteet ja matot :)

  Maarit, kiitos :) Me ollaan aina vietetty niitä, tai niin kauan, kun ollaan kahestaan jääty. Joinakin vuosina, kun on ollut se oikea elokuu, ollaan oltu järven rannalla piknik-korin ja lyhtyjen sekä kynttilöiden kera. Ja tietenkin kitaran. Se vasta ihanaa on ollutkin :)

  Kannattaa kokeilla, elokuussa on sitä ihanaa taikaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmallisia kuvia! Teillä on iso piha ja tuo "joki" on makee!!

  Lehto mun mielestä sellain koivumettä tai pelkkä lehtimettä. Sen sijaan en tiedä mikä juhla on venetsialaiset..

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anu. Aika iso on piha, vaikka molemmin puolin taloa menee tie, on silti ommakin rauhaa. Takana, tuossa "joen" varressa menee semmonen hiljanen hiekkatie.

  Venetsialaiset on valon ja veden juhla, joka yleensä pidetään elokuun viimenen viikonloppu. Hyvää ruokaa, paljon ulkotulia, kynttilöitä, lyhtyjä, veden lorinaa yms tunnelmaa :)

  Joo ei tuo sitten ihan lehto oo, kun maantie on het vieressä. Mut saahan sitä kuvitella semmoseks. Puiden alla on ihana rauhallinen paikka, kun puiden oksat kaartuu ihan nurmen ylle ja siinä vieressä on suihkuallas. Ihanaa istua nurmikolla viltin päällä pimeällä, laittaa lyhtyjä ja ottaa lasi viiniä :)
  En nyt muista, millon sitä on alettu suomessa viettämään.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)