perjantai 30. marraskuuta 2012

Joko mauttomuuden raja on ylitetty?

Oon sisustanut tässä parin vuoden ajan omalla tyypillisellä tyylilläni. Viime viikolla kävi ex-työkavereita, joiden päät kääntyilivät kokoajan ja heidän suustaan pulpahteli ihmeellisiä huudahduksia. Osa oli ihastuksissan, osa mietti, miten pyyhin pölyt yms. Kieltämättä huusholli on paisunut tässä vuosien mittaan..koristeiden osalta. On tullut ikkunanpokaa, ovea, kaappia, sisustustikasta, puulaatikkoa, sydäntä, lyhtyä, kirjainta sun muuta. Osa tietty seinällä, osa lattialla. Ihmekyllä mies ei ole kertaakaan maininnut, että jokin tavara olisi tiellä, vaikka on joutunut imuroimaan.

Itsekseni yks päivä mietiskelin ja katselin pitkin nurkkia ja seiniä. Totesin, että luoja varjele minua ikinä palaamasta siihen yksinkertaseen aikaan, jolloin seinille ei hennonut laittaa mitään, ei hennonut porata ei lyödä naulan naulaa. Silloin olikin kovin aution näköistä. MUTTA, rukoukseni perimmäinen syy..mikä hirveä homma kerätä kaikki koristeet pois. HUH!!!! 

Ehkäpä tästä kuvasta ymmärrätte tarkemmin mitä tarkoitan : )


Viettäkäähän tunnelmallinen ensimmäinen adventti !


6 kommenttia:

 1. Joka nainen tarvii omat " ryönänsä " ja ainakin mun mielestä on kiva mennä kylään, paikkaan jossa on jotain ainutlaatuista ja monenmoista katseltavaa ja jos se vielä on emäntänsä näköistä , niin jess !!
  Mauttomuuden rajaan on vielä matkaa . Eläköön erillaisuus ja ennen kaikkea persoonallisuus ;D
  Lumista adventtia sinne :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maarit. Niin mustakin on kiva, kun ihmiset sisustaa erilailla. Ja mitä sitä ihania koristeita kaappiin laittamaan :) Lunta onneks saatiinki :)

  VastaaPoista
 3. Kun muutimme vuosi takaperin tähän taloon, tytär sanoi, että nyt äidillä menee aikaa, ennen, kuin saa seinät täyteen....tällä viikolla kahvipöydässä katseli ympärilleen ja sanoi, että ei sitten mennýt vuottakaan..:))
  Pitäähän sitä "aarteita" olla..

  Oikein tunnelmallista joulun alus aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hih, Irmastiina. Nopea oot ollu. Totta, "kynttilää ei sa piilottaa vakan alle" :)

  Kiitos, mukavaa joulun odotusta sinullekkin :)

  VastaaPoista
 5. Oi,miten kodikasta! ♥ Kivointa on kun koti on asukkinsa "näköinen" ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitti Riitta Sinikka. Niin, miksi sisustaa kotiaan jonkun trendin mukaan ellei sitä tunne omakseen :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)