lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kevät ei olekkaan peruttu!

...vaikka niin luulin. Yöpakkaset ovat kyllä vieläkin kovia, mutta päivällä ahhh, niin ihana paiste, joka jo lämmittää.! Oon hiihdellyt  kylän kaikki jääreitit sekä sauvakävellyt sivu- ja päätiet ristiinrastiin. Aurinko on aivan mahtava ja sen kyllä huomaa kasvoistakin. Murijaanien kuningatar :D

Kevään inspiroimana päänuppi on täynnä ideoita. Ihan repeää sinnesuntänne. Yksi niistä on kotikirppis, jonka perustin meijän vuokratalon yläkertaan. Mitäpä sitä tyhjillään pitämään, kun ei kerran asukkaita ole. Harmittaapa, kun en ennemmin keksinyt moista, talven pitkät kuukaudet olisi mukavasti mennyt sen touhussa sen sijaan, että masennuin ihan täysin melkein sängyn pohjalle. Meikäläinen ei kertakaikkiaan kestä niitä ihan pimeimpiä kuukausia. Vuosivuodelta ne ovat yhä rankempia. Varsinkin tänä vuonna, kun olin työtön. Huh!  MUTTA  Jihuuh, ollaan jo voiton puolella hyvinkin :)

Kuvia ei nyt mistään keväästä tule. Tässä mummun pari aarretta jääkaapin ovessa


 
Jääkaapista sujuvasti keittiöön. En olekkan tainnut laittaa kuvia siitä, mutta tässä yksi iltakuva. Kummallista, kun kuvista katselee huusholliaan, niin tulee äkillinen tarve muuttaa sitäsuntätä. Nuo meijän avohyllyt..paitsi, että ne keräväät pölyä ihan älyttömästi, niin näyttävät tosi sekaisilta. Kuppeja ja kippoja on enemmän, kuin laki sallii ja on tullut keräiltyä vanhoja purkkeja, kahvipannuja yms. Oikealla puolella on  tämän talon vanhoja peruja, ylhäältä alas...silitysrauta, vohvelirauta, sähköinen kahvipannu ja viheltävä  vedenkeitin. 

 Mies on tykännyt viime aikoina olla tuolla työhuoneen pöydän alla.... :D

 Tämmöstä tänä iltana, nukkukaa hyvin! Meikä ainakin tipahtaa justiin tuolilta. Lenkkeily ja hiihtäminen ovat raskasta hommaa :)

6 kommenttia:

 1. ☺ Tykkääkö mies todella, vai onko U-mummu miehen tuonne komentanut.☺☺
  Tiedän tunteen...siis kun katsoo valokuvia....en pöydän alla olemisesta...:DD

  VastaaPoista
 2. Hahhaa :D Juu, komennus on käynyt :D
  Etkö ole ollut pöydän alla? Se on mukavaa, minä oon ollut :)

  Lupsakkata lauantaita sulle :D

  VastaaPoista
 3. Kotikirppis - mitä ihmettä - kerroppa lisää? Siis pyöritätkö omas kodis kirppua? Heh, tuota sun miestäs..Kumpi parempi "olla pöydän alla, vai tossun alla" vai onkos sekä että..

  VastaaPoista
 4. Juu, meillä on ihan vieressä toinen talo, jonka yläkerta on ollut tyhjillään jonkin aikaa. Sinne oon nyt laittanut kaikki ylimääräset omat ja sukulaisten tavarat myyntiin. Ihan vaan viikonloppusin ja sillontällön pidän auki. Ja, kun ite tässä vieressä asutaan, niin jos joku haluaa iltaisin jotakin katella, niin lähen aukasemaan oven :)

  Usko pois, pöydän alla on mukavampi...itseni tuntien, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe - Uskon sinua! Ja waude mikä idea ja just tollai rennolla mielellä niin ei ressiä pukkaa jos kokoajan joku ramppais ovesta sisään - ja kun on paikka missä rompetta voi pitää - aina parempi kuin heittää kaatikselle - mitä vihaan yli kaiken! Aurinkoa hiihtoladuillesi!!

   Poista
  2. Kiitos Tanni. Hiihot on hiihetty, latu suli :D Mutta kävellen pääsee.

   Mukavia kevätpäiviä :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)