keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Mull on parsittu sydän....♪♫♪♫

Heipä hei. Askartelut olleet täydessä vauhissa pari viikkoa. Ystävänpäivä näyttelyä paikalliseen kirjastoon rakentelen. Sydämiä on tullut tehtyä oikein urakalla. Tässä pieni näyte tulevasta. Näitä on iso laatikollinen ja vanhasta kattopellinpalasesta toistakymmentä peltisydäntä. Ruusuja kans on tekeillä betonista, saneerauslaastista, kipsistä. Iso osa on terälehdistä murtuneet, mutta on isoin osa onnistunutkin.

Toinenkin syy sisähommiin on tuo pakkanen. Tää on yhtä lämmittämistä taas. On siellä ulkona kyllä niin kauniin näköstä, nuo pakkashuuruiset puut ja ihana aurinko pitkästä aikaa näyttäytyy. Ihan saa uutta virtaa, vaikka ei henki kestä ulkoilua kovin pitkään. Mutta kameran kans pikkupyrähyksiä oon tehny. Semmonen hengityskenno olis näin pakkasilla ihan kiva....mutta kehtaisko pittää, on eri asia :)

 Ja on tää pakkanen ihana siinäkin mielessä, että matot ja petivaatteet saa niin raikkaaks. Viime lauantaina heitinkin pihalle kaiken, minkä irti sain... :D

Skarppaus etenee ihan hyvin, kerran sorruin syömään yhen uuniperunan ja yhen ruisleivän siivun. Siemennäkkäristä on tullut eri versioita, viimeksi laitoin murskattuja pähkinöitä sekaan.
Herkkulakkohaaste on pitänyt, en karkin karkkia, en herkun herkkua ole syönyt. Eikä ole tehnyt mielikään.

Blogin muutostyöt ovat jääneet tekemättä, kun tämä prkl:een bloggeri venyy, paukkuu ja hyppii miten sattuu. Ainoa tapa, millä tään saan kuntoon, on poistaa vanha ja tehä uus...mutta samaa nimeä en sitten enää saa. Mutta aattelin, että poistan kaikki jutut ja sitten voin muokata ihan perusversiosta ja vaihtaa mallinkin. Kun tää on niin typerä, että jos vaihtaa mallia kesken kaiken, niin kaikki ne entiset kuvat, tekstit sun muut pyssy semmosena, kun ovat. Kun muuttuiskin kaikki kerralla samanlaisiks.
En tiijä, olisko se Vuodatus parempi??

No mutta aurinkoisia päiviä TEILLE LUKIJANI!

16 kommenttia:

 1. Ei kait Vuodatus oo parempi..ellei se oo kehittyny viime aikoina. Ei oo kyllä omaa kokemusta ;D

  Ompas hauskoja noi parsitut, kivasti keksitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mä vähän luulen, ettei se oo ratkasu mun ongelmaan.

   Kiitos, siinä kävi tekovaiheessa, että halkesivat, no minähän parsin kasaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mamma. Kivaa, että eksyit tänne :)

   Poista
 3. Puhuttelevia nuo tekemäsi sydämet. Onnitteluja herkkulakon pitämisestä!
  Omaa kokemusta ei ole Vuodatuksesta, mutta olen monen monesta blogista lukenut kun kirosivat sitä ja vaihtoivat tänne blogspottiin -ja kehuivat tätä.

  Olen vaihdellut oman blogini taustaa ja tyyliä monen monta kertaa, mutta itse en ole huomannut siitä koituneen ongelmia eikä kyllä kukaan ole laittanut sellaista kommenttiakaan. Tiedä sitten.

  Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Niin, eikös se ihmisenkin sydän ole reikänen ja parsittu !
   Ja herkkulakko jatkuu vielä ens kuun loppuun :)

   Mullakin tuo Ruusu-Liisa blogi toimii ihan hyvin ja oon voinu siellä toimia miten vaan. Ei se Vuodatus sittenkään innoita tarkemmin ajatellen :) Sinullekkin mukavaa loppuvuotta, heh :D

   Poista
 4. Vuodatus on todella huono! Olin aiemmin itse mutta pois oli lähdettävä... Kauniita sydämiä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, kun sulla on omakohtaista tietoa. En vaiha sinne. Kiitos Pohdiskelija :)

   Poista
 5. Sydämmet on upeita ja kiva kun on sisähommia ;) mä oon niin jäässä suurimman osan päivää, että kököttänyt vaan hellan edessä,he.
  Mikä sulla tässä blogissa mättää ??? Kerro mitä et pysty ni joku kyllä osaa ja neuvoo ...;)
  Siitä vuodatuksesta oon kuullu pelkkää huonoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit. Jäässä oon minäki ja askartelenki viltti niskassa. Mutta, kun hyppää puita lisäämässä tunnin välein nii pysyy lämpimänä, heh :)

   Siis, mä en pysty muuttaa mitään, en fonttikokoa, en lisätä taustakuvaa, en fonttien värejä..ainoastaan tää kirjottaminen onnistuu ja kuvien lisääminen. Tai sitten, jos lisää lukemiaan blogeja tms. Oon yrittäny vaihtaa koko ulkoasua, mutta mitään ei tapahu. Siinä kävi joskus niin, kun tuli joku uus bloggerisovellus ja taisin vaihtaa siihen vahingossa...sit en enää päässykkää vanhaan.

   No en kyllä Vuodatukseen sitten vaiha, kiitos vaan neuvosta :)

   Poista
 6. Kiva kun vinkkasit tästä blogistasi, ja tottakai voit nauttia ne pullakahvit täällä:9
  Ihania nuo sydämet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti. Joku päivä istahan oikein pöydän ääreen ja nautin rauhassa ne pullakahvit :)

   Poista
 7. Mietein tuota ulkoasun vaihtamista kun sen pitäisi sujua ihan ongelmitta, että mitä jos kokeilisit toisella selaimella? Että jos käytät vaikka exploreria niin kokeilisit cromella. Olen joskus tekstin leveyttä vaihtanut ja kyllä se humpautti vanhatkin tekstit uuteen leveyteen. Olipas onni onnettomuudessa, kun halkesivat, parsitut sydämet on ihastuttavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuule auta enää Chrometkaa, oon silläki yritttäny noita asennuksia, mutta näyttäs nyt olevan se sovelluksen vaihto syynä. Eli tässä on ainoa vaihtoehto nyt vaan laittaa koko paska uusiks suoraansanottuna :D

   Kiitos, itekkin tykkään enemmän parsituista, kuin niistä ehjistä :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)