perjantai 7. helmikuuta 2014

Hei sun heiluvilles, helmikuu jo!

Piti siihen pullakahvi-haasteeseen osallistua, mutta kun ei ole vieläkään oma kone kunnossa, niin ei ole kuviakaan. Miehen läppäri edelleen käytössä. Mutta kunhan pääsen omalle koneelle, niin sitten :) Kevättä kohti ollaan menossa rytinällä. Ja siitäkös minä tykkään.  Vaikka niin ihanaa ja raikasta on ollut, kun on saanut kaikki petivaatteet ja matot pihalle pakkaseen.
Oon vaihellut verhoja ja mattoja vaaleampiin ja muutenkin karsinut tuota sisustusta. Tai ainakin yrittänyt. Siinä on vaan käynyt niin, että toisesta paikasta, kun karsii tavaroita pois, niin toiseen paikkaan lisääntyy. Naisen logiikka, heh :D

Tyttö tuli kotiin pitkästä aikaa, joten tämä postaus jää lyhyeksi.
Palaan paremmalla ajalla pullakahveineni :)

Pojantyttöni piirrustuksen myötä mukavaa viikonloppua :)

 

5 kommenttia:

 1. Hei vaan heiluvilles.. nää sun blogien taustat on ihan mahtavat - niin mukava tulla piipahtelemaan.. Mulla ihan samat puuhastelut kodissa, uutta järkkää ja uusia kuoseja..itsekin aattelin hieman karsia ja laittaa sellaista selkeämpää tyyliä, mutta ei se tunnu onnistuvan millään ehkä niin ei ole tarkoituskaan.. Tai niin mä voin lohdutella itseäni, no, puuhastelut jatkuu.. Ihanaa viikonloppua. Ja arvontaa olisi pellolla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mukava nähä taas :) Osallistuinkin jo arvontaasi! Joten ruusupussukkaa ootellen :)

   Blogitausta vaihtaa muotoaan ehkä vieläkin...ei vaan se oikea tunnu löytyvän. Mutta aikansa, kun ehtii TAI opettelee tekemään, niin eiköhän se sieltä.

   Ihanaa viikonloppua Kotipellolle :)

   Poista
  2. Käyppäs uudestaan laittaa arpa, kävi listan läpi eikä sun nimmaria löydy vai temppuileeko bloggari..

   Poista
 2. Piirustuksessa on mahtavaa menoa ja meininkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja viimesen päälle laitettuja :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)