sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kirppareita!

Viime aikoina onkin tullut kirppisteltyä ihan uudella energialla. Pitkän aikaa oli, ettei mikään kiinnostanut, mutta kai se tämä kevät taas herättää henkiin sohvan pohjalta. Tään ihanan patinoituneen kruunun löysin facebookin kirpparilta.

Voivoi onpas epäselvä kuva. Nää löysin yheltä vanhalta kirpparilta, joka oli siirtynyt uusiin tiloihin. 

Nämäkin sieltä muutamalla eurolla.

Ja tämä ihana pinkki kello. Mulla on joku hinku herätyskelloihin :)

Löysin paljon muutakin mm. ihanan turkoosi-mustan huivin hintaan 2 euroa. Ynnämuuta pikkutavaraa. Varasin jopa pöydän viikoksi, kun paikka oli niin täynnä ihmisiä ja kauppa näkyi käyvän.

Nettikirppareilta oon ostellut tavaraa enemmänkin, koruja ja askartelutarvikkeita. Tosi kätevää. Se on sitä nykyaikaa. Vaikka eihän se voita oikeaa livekirppistelyä, mutta jos ei ole aina autoa eikä aikaakaan, niin silloin se on hienoa tehdä mukavia löytöjä :)

Nyt on silmät nurinpäin päässä. Kauniita unia :)

16 kommenttia:

 1. Onpa mukavia löytöjä!

  Tuo kello on kyllä namu ja niitä ei koskaan voi olla liikaa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kello on kyllä hempeä, vaikka enemmän semmonen kulahtanut ja kuhmuinen on minun makuuni :)

   Poista
 2. Minä en oikein ole osannut noilta nettikirppareilta mitään ostaa...tai oikeestaan en ole niitä löytänyt....pitäisi panostaa etsimiseen lisää...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookissa niitä on pilvin pimein joka lähtöön. Eri aiheisia. Ja yleensä joka paikkakunnalla oma kirppari, jonne voi laittaa myyntiin omia tavaroita sekä tietenkin myös ostaa. Helppoa, kun sopii vaan kaupat jonnekkin, niin säästää postikulut. Löysin semmosen huutokauppasivustonkin sekä askartelukirppiksen. Mutta nyt huomaa, että kun aurinko paistaa enemmän, niin jopa jää netissä pyöriminen :)

   Poista
 3. Facebookissa on nettikirppareita ihan pilvin pimein. Sekalaisia ja johonkin tiettyyn keskittyneitä; leivontaan, käsitöihin, kirjoihin....

  Huisin kiva kruunu. Tollanen rohea ja silti tyttö :) Tykkään!!! Ja oi, mikä namukas kello <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, ootkin vastannut melkein samalla lailla, hih :D Huomasn byt vasta, kun olin jo kirjoittanut Irmastiinalle :)

   Juu, niin on, tykkään kovasti tuosta kruunusta :) Kello oottaa muita kelloja seurakseen, jotka voi sitten kaikki laittaa johonkin pikkukaappiin. On se kumma, aina pitää jotakin kerätä :)

   Poista
 4. Ihanat kruunut ja kaikki muutkin löytösi ovat upeita.Alkaa tehdä mieli kirpparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti, itekkin tykkään. Tänään poikkesin taas yhellä kirpparilla, kun vein pojantytön kotiinsa :) Tää kevät ja aurinko se tekee ihmeitä :)

   Poista
 5. Kello on oikea söpöys<3 ja kruunut niin oivallisia erilaisiin asetelmiin - hyviä löytöjä! Mä kun en ole siellä feisbuukissa niin eipä ole tietoakaan moisista jutuista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkien tarvii siellä ollakkaan. Hyvä, kun joillakin on se oikeakin elämä :D

   Ja livekirppareille ei vedä mikään vertoja :)

   Poista
 6. Harrastin itsekin nettikirppiksiä aiemmin. Olen koettanut vähentää tavaramäärää, niin homma on pysähdyksissä. Hienoja löytöjä teit, ensimmäinen kruunu ja pinkki kello ovat suosikkejani :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on niin totta. Tavaraa kertyy kyllä ihan liikaa. Tein tässä jo päätöksen, että mitään en enää osta, ennenkuin jostakin luovun. Siis, vien kirpparille myyntiin entistä roinaa :)

   Poista
 7. Huh huh, mitä mahtavia löytöjä! Ihan alkaa tuntua siltä että ois ittekki kiva päästä kirpparille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, se tää kevät herättää henkiin :)

   Poista
 8. En ole uskaltautunut fasebuukin kirppiksille ettei lähde mopo käsistä. Tuon kruunun näkemisen jälkeen tekee kyllä aika tiukkaa pidättäytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ihan pelättyäkin se on, meinaan on lähtenyt se mopo jo keuliin meikäläiselläkin :D Mutta onneksi tuo aurinko ja kevät tekee tehtävänsä ihan luonnostaan, kun valo lisääntyy, netinkäyttö vähenee...ja muutkin menot. Pääsee sinne puutarhaan möyrimään :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)