keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tik tak!

Heippodei! Meikä on löytänyt uuden keräilykohteen enkeleiden, viinipullonkorkkien, taulunkehyksien, lyhtyjen yms yms rinnalle. Arvatkaapa minkä? :) No hurahin yhtäkkiä vanhoihin herätyskelloihin.  Ennestään oli kaks vanhaa, toisen sain ja toisen ostin kirpparilta monta vuotta sitten. Nyt on ihan jostain nurkista tullut pari lisää. Tuon ison valkoisen sain ystävältä. Tykkään siitä kovasti vaikkei nyt vanha ja raihnainen ookkaan. Se käykin välillä...tosin hyppää viis minuuttia kerralla :)

Kuvien laatu on taas jostain sumusta. 
 No maalasimpa nuo ikkunanpielet valkoisiksi, joka onkin alkuperäinen väri. Mikä ihme viiraus pistikin maalaamaan ne sinisiksi joskus. Niin pimeäksi meni koko rappu. Tavaratkin meni uudella lailla, vaikkei tuossa tarviis mittäänkään olla. Aina imuroidessa niitä kiroilee. Kesällä onkin sitten rappusten maalaus vuorossa. Monta vuotta oonkin siitä haaveillut, mutta eipä vaan ole tullut alotettua. Nyt on maalit valmiina. Harmonisen harmaata aattelin. Riippuen tietenkin mitä hionnan alta paljastuu. Seinät varmaan tulee sitten ens vuonna. Järkevämpää olis kai maalata ekana seinät ja sitten vasta rappuset, mutta mä oon niiiiiiin kyllästynyt tuohon väriin :)

Joku kesä kaivoin siskon varaston takaa vanhoja lautoja ja löysin tuommosen betonimuotin. Oli ihan vinksallaan ja betonissa. Korjasin, liottelin veessä ja harjasin mäntysuovalla sekä maalsin. Vielä kun jostain peililasin tuonne taakse löydän tai tavallinen lasikin käy, niin siihen voi laittaa pikkuruisia kukkaruukkuja tai niitä herätyskelloja!  Ja seinälle rappujen ikkunan päälle.

Vapputunnelmaa vähän miehen kans haettiin kuohuvasta hedelmäsalaatista!
 Ensimmäiset otettiin kyllä ihan raakana :)
 Puhallettiinpa parit prinsessapallot, että jää sitten pikkumuruselle leikkeihin.

Turvallista Vappua, älkää menkö uimaan :)


6 kommenttia:

 1. Eipä kellot olekkaan mikään hullumpi keräilyn kohde, niistä löytyy monia erilaisia.
  Miulla sama juttu rapuille kertyy sitäja tätä ja siivotessa kikuttelen:))
  Iloista vappua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vapun toivotuksista. Se menikin ihan rauhallisesti. Onneks huomenna on arki taas :)

   Poista
 2. Tytär sanoi kerran, kun iostutiin kahvila, että hän hermostuisi jos heillä olisi joka paikassa kelloja...niin, kuin meillä on..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minuakin hermostuttais, jos ne kaikki kävis. Varsinkin sillon, kun pitää vaihtaa kesä-tai talviaikaan :) Nuo mun keräilykellot on vanhoja, eivätkä enää käy. En minä niitä muuten keräiliskään...mitä vanhempi ja raihnasempi, sen parempi .) :)

   Poista
 3. Vanhoissa kelloissa on vaan jotakin ajan patinaa.. itsekin keräilisin jos vastaan tulis, täällä pyytävät kirpputoreilla järkyttäviä hintoja vekkareista..
  Meillä sama ongelma rappusten kanssa.. mulla tapan kerryyttää romppeitan ja sitten myös kirotuttaa..

  VastaaPoista
 4. Siskon tytöllä on tuo iso kello mustana. Sekin käy miten huvittaa...välillä kuulemma jopa takaperin...pelottavaa.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)