tiistai 11. marraskuuta 2014

Kesäaskarteluja!


Löysin valokuvia penkoessani yhen tekele-kansion ja aattelin pläjäyttää teillekkin osan, mitä kesällä tuli väsättyä. Näitä kylttejä on siis joka paikka täynnä, tään tapasia. Tämä on kylläkin jo myyty :)

 Löysin tuota vanhaa mittaa metalliroskista, pari vuotta sitä pyörittelin nurkissa ja meinasin jo poiskin viskata, kun ei sytyttänyt millään. Mutta kokemuksesta tiesin, että katumapäälle oisin tullut. Ja yks päivä se sitten iski. AHAA-elämys ja näitä tuli liukuhihnalta :)


Rakennettiin tuolla taka-alalla oleva terassi kuormalavoista viime kesänä ( on pitänyt esitellä se tuolla Ruusu-Liisan puolella, mutta on vielä jäänyt), niin kun se saha oli siinä pihalla ja lautoja kasa (veljen navetanseinää, yhen purkutalon seinää ja siskon aitaa) Ja taas oli liukuhinha käynnissä.
 Ei oo muuten helppoa tehä kehyksiä, män iso kasa lautoja pilalle. No, kun ei ne kulmat ihan osunu kohilleen, että olis voinut liimata, niin ruuvasin lautaa koko takaseinän umpeen. On muute tukevia :)
Näitäkin möin  peräkonttikirppiksellä aika kasan.

Tästä tykkäsin eniten, mutta möin sitten senkin :)

Ruostuneita hevosenkenkiä on vaikka muille jakaa, jotainhan niistäkin oli tehtävä :)

Näihin Tikkurilan maalipöntön kansiin mulla on suuri intohimo. Näitä oon tehnyt kans toistakymmentä kappaletta erilaisia. Saman verran on vielä varastossa. Onpahan ideoille pohjia :)

Sitten vähän näihin aikoihin. Tonttutyttö pääsi kokeilemaan kiikkustuolia ja voi jee, kun oli riemuissaan. Meinasi keikahtaa ympäri, kun otti niin kovat vauhit :D 

Oikein mukavaa loppuviikkoa teille, tää selkäkipuinen painuu voivottelemaan :)

8 kommenttia:

 1. Himputin hienoja! Kyllä sulla välähtää! :)
  Parannusta selälle! Mulla oikuttelee niska. Ei meinaa kestää vauveleiden (ja isompienkin) pyllyn pesua ja nostelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna-Mari! Joskus välähtää, joskus ei millään :D

   Voi, meitä vaivasia, aatteleppa ku tuut tähän ikkään. Sinä oot vielä nuori :)
   Sulla se onkin toinen juttu, kun niitä pieniä siellä. Mun ei tarvii nostella mittään.
   Sano isännälle, että hieroo niskoja ja sitten lämmin jyvätyyny vähäks aikaa, niin ehkä vähän helpottaa. Mulla ainakin selkä on jo vetreämpi :)

   Poista
 2. Voi että noi kaikki tekemäsi kyltit ja raaamit ovat upeita, mie tyykkään just tollasesta rouhevasta tyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti, itekkin tykkään eniten just kuluneesta ja vanhasta. Pitäis alkaa tekemään jouluaskarteluja, mutta ei vaan innosta millään, kun ei ole sitä lunta.

   Mukavaa viikonloppua sinne neulomustesi keskelle :) Olen kyllä käynyt katsomassa, mutta kommentit aina häviävät jonnekkin, joskus ne lähtee onneks perillekkin :)

   Poista
 3. Nuo taulut raameineen on ihan super - ihania.. voi miten tykkään tuosta pinnasta, rouheudesta - niin kaunista.. aijai.. huokailee Tanni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Tanni :) Niin, on se vanha vaan aina parempi, kuin uusi ja kiiltävä :)

   Ihanaa viikonloppua Kotipellolle :)

   Poista
 4. Oooooh, mikä ideapläjäys. Varsinkin tuo kalakyltti on niin mahtava! Harmittelin jo mistä saan peltiä, mutta sun tuunaustaidot välittyi näin blogistaanisesti ja määhän saan tarpeeksi hyvän kalan litistetystä tyhjästä tuikkupesästä. Taidan viettää täällä vielä tovin, jos saan vielä lisää telepaattisia ideoita :) Toivottavasti selkäkipu pian hellittää, se on niin veemäinen kaveri kun vaikuttaa ihan kaikkeen touhuamiseen nukkumisesta vessassa käymiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Kiki, hetkö alat kalakyltin tekkoon. Jei, mukavaa :) Yritän suunnata sarvet sinne suuntaan ja lähettää signaaleja, vaikka sullahan niitä ideoita varsinkin on :)

   Selkäkipu on hellittänyt jo, onneks, mutta het perrään tuli polvikipu. Ei sitä näköjään nää tervettä päivää :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)