maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sunnuntain satoa!


Virkkaus ei oo koskaan ollu mun tajuntaan menevä juttu, mutta tään kevään aikana oon opetellut ja tuotoksia onkin syntynyt jos minkänäköstä. Tässä osa, mitälie kukkasia. Lainasin kirjastosta kirjan Edie Eckmanin VILLIÄ VIRKKAUSTA  ja olin myyty. Halusin kokeilla kaikkia kukkasia ja sydämiä., neliöitä ja kulmioita.Mutta kaikki ei mennytkään niinkuin Strömsössä :/ Ohjeita ei niin vain olekkaan helppo tulkita, vaikka kirjassa kaikki on sanatarkasti opetettu. Älliä tarvitaan ohjeiden ymmärtämiseenkin. Mulla sitä ei nähtävästi ole tarpeeksi. Ykskään kukkanen tai sydän tai ylipäätään m-i-k-ä-ä-n kuvio ei ollut kirjan mukainen. Tekeleistä en ees kehtaa laittaa kuvaa. Nuo ylläolevat ovat omasta päästä suurimmaksi osaksi, kirjan onnistunein kukkanen on tuossa puhtaan valkoinen oikealla.

Pettyneenä hautauduin liiteriin pariksi tunniksi sahaamaan, vasaroimaan, viilaamaan ja höyläämään.
Tuommosen kasan kanssa sieltä tulin.Mullon joku sydänvimma :)
Kevätkiekuja teille :)

6 kommenttia:

 1. Sama vika täällä, ei mee ohjeet jakeluun ei.
  Mutta ei haittaa, mahtavia noi sun sytämmet :)

  VastaaPoista
 2. Virkkauksesta en ymmärrä minäkään...en siis piirun vertaa...tytär yritti opastaa mummon neliöiden tekoja, mutta eihän siitä mitään tullut....:)

  Nuo sydämet ovat kyllä hienot!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna-Mari ja Irmastiina. Näköjään osaan paremmin askarrella liiterissä :)

  Mummon neliöitä oon joskus tehnyt kolme kappaletta, mutta ohje unohtunut. Kiva, että on muitakin tässä virkkausohjeviidakossa tai risukossa paremminkin :D

  VastaaPoista
 4. Sama juttu täällä: virkkausohjeet on osin vaikeita ymmärtää ja purkamista piisaa.. Kukkia tein miekin pääsiäisen alla ja vasta monen kerran jälkeen onnistui.

  Waude millaisia sydämiä sait aikaiseksi!

  Anu

  VastaaPoista
 5. Mahtavia sydämiä <3
  Täytyypä laittaa ideavihkoon ylös.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Vintage-S. ja Alma. Itsepintaisesti olen virkannut, eiköhän se oppi mene jo kohta päähän....tai sitten ei :)

  Verstaalle tekis mieli, vaan siellon kylmä. Hirveä hinku olis tehä enemmän noita sytämmiä :) Idean saa varastaa. Olikohan se joku risukirja, josta tuon isomman sydämen kuvan itekkin näin ja heti kolahti :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)