perjantai 13. huhtikuuta 2012

Vapaapäivä!


Tänään kierreltiin miehen kanssa taas kirppareita, kun mies oli lomalla ja ite vapaalla. Monia mukavia löytöjä tehtiin mm. tuon höyrystimen saatiin parin euron hintaan. Kotona irrotin toisesta lasilautasesta tuon kahvan ja sehän sopi tuohon, ku nenä päähän.


Mukana oli pienet jalat ja ne kiinnitin pohjaan. Ja toiselta kirpparilta tein elämäni kaupat. Ne tavarat eivät edes olleet myynnissä, vaan meikä löysi ne kaiken roinan keskeltä, nimittäin niitä ihania rautahenkareita 10 kipaletta ja toisenlaisia pyöreitä henkareita saman verran. En ollut ikinä ennen nähnyt semmoisia. Oisin laittanut kuvan, mutta ovat vielä auton peräkontissa. Myyjä oli vielä iloinen päästessään eroon moisesta rautakasasta ja otti vain 2 euroa :)

Tervetuloa uudelle lukijalleni Raijalle :)

Aurinkoista viikonloppua, vaikka meijän nurkille on luvattu sadetta koko viikonlpuks. Ei se silti menoa piätä :)

6 kommenttia:

 1. Hyvä uusi käyttötarjoitus tuolle höyrystimelle :)
  Mulla ois etsinnässä sellanen lastenvaatteen hengari.. Mieluiten juuri sellanen vanha rautanen.. Ehkäpä vielä joku päivä törmään sellaiseen.
  Löytöjenpäivä oli minullakin, niistä piakkoin blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä hieno idea....tuo höyrystin. Tuollainen minulta löytyy omastakin takaa....:)

  Harmaata ja sateista on täälläkin..

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Empä ole Alma sellaista lastenhengaria nähnytkään moneen vuosikymmeneen, mihinkähän kaikki rautahengarit lie joutunutkaan...pesuloissa niitä ainakin ennen oli, enää en tiedä, mutta niistä niitä vois kysellä.

  Innolla oottelen sinun kirppislöytöjäsi :)

  Irmastiina, itelläni kans niitä pienempiä höyrystimiä useampiakin ja yks oikein ikivanha ajan patinoima. Pari roikkuu seinälläkin. Ne on niin kauniita.

  Toisaalta kiva, että sataa, voi sisällä hyvällä omallatunnolla askarrella ja tehä muita näpertelyjä, kun ei pääse pihalle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos henkilökohtaisesta tervetulotoivotuksesta!
  Kiva tulla lukijaksesi:)

  VastaaPoista
 5. Voi itkut. Nyt kaduttaa, etten aiemmin (kakskymppisenä) noita ihanuuksia osannut arvostaa. Sain kotoa muuttaessani noita höyrystimiä kaks mukaani ja kiertoonhan ne lähti, kun en tyhmänä "teininä" keksinyt niille käyttöä. Nyt keksisin :D

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Raija viihdyt, yritän päivittää ainakin kerran viikossa :)

  Annina, eläpä muuta viserrä, itekkin nuorena ja mitääntietämättömänä heittäny kaikkea ihanaa pois. Vanhana sitä katsos viisastuu :D

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)