keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kuutamouintia ja sunnuntaisoutelua!

Parinviikon takainen PopUp-ravintolapäivä meni hyvin, yli 20 syöjää kävi vaikken juurikaan ilmoitellut. Mukava tapahtuma kerrassaan, mielessä muhii jo ensi kesän tapahtuma. Talviaikaan en viiti näitä järjestellä.


Tarjolla oli seittemen sortin kasviskeitto, pestolla, tomaatilla ja sipulilla täytetty sämpylä ja pullakahvit.  Onneksi aurinko alkoi paistamaan ja vieraat saivat nauttia kahvinsa puutarhassa.

Viime tiistaina oli täysikuu ja minähän oon kuuhullu, joten sekosin täysin. Ilma oli mitä mahtavin, lämmin elokuun yö. Vain mies puuttui viereltä ja tietenkin piknik-kori viineineen. Noh osasin nauttia ilman niitäkin.
Nämä ylimmäiset kuvat ovat toiselta järveltä. Sielläkin uiskentelin, onneks kukaan ei posauttanut kuulaa päähän, sillä sorsanmetästyshän on jo alkanut. Täydestä oisin mennyt :)

Kotimatkalla toisellakin järvellä piti käydä polskimassa. Kerrassaan ihanaa, mahtavaa, taivaallista...sanat loppuu kesken :)

Viime sunnuntaina miehen kans käytiin perinteisellä soutelulla, kun ilma oli aivan tyyni ja lämmin. Koskaan, kun ei tiijä milloin nämä kelit muuttuu.

Ai niin....vene on edelleen pesemättä, vaikka koko kesä ollut aikaa. Noh, ens kesänä sitten :) Poistullessa aurinko alkoi painumaan mailleen ja nähtiin aivan upea auringonlasku.

Nyt on vatsa, sielu ja silmät saaneet ravintoa ja elämyksiä. Viikonlopulla poika menee naimisiin ja nyt olis loppuviikko laitettava ranttaliksi ja uuni kuumaksi. 

Mukavaa loppuviikkoa :)

10 kommenttia:

 1. Ihana kuutamouinti ja oikeen kauniit kuvat .)
  Mikä ihme ja kumma on se pop-ravintola ?
  Vaan olipa mikä hyvänsä , olisin halunnut olla yksi herkkusuista jokka siellä kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maarit :)
   Se on se päivä, kun kuka tahansa saa perustaa ravintolan päiväksi ja melkein minne tahansa. Pop-Up-ylöspompsaus :) Eli kansainvälinen ravintolapäivä. Kolmen kuukauden välein näitä ravintolapäiviä onkin nykyään. Suomesta lähtöisin oleva konsepti, joka on levinnyt muuallekkin maailmalle.

   Osallistu ihmeessä seuraavan kerran, eli marraskuun 6. päivä. Tosi mukava tapahtuma, tutustuin uusiin ihmisiin, kun kotona kävi muitakin, kun tuttuja. Onhan se tietenkin iso kynnys päästää täysin vieraita ihmisiä kotiinsa, mutta mulle paniikkihäiriöistä ja kahvikuppineuroosista kärsivälle mökkihöperölle vapauttava kokemus :D

   Poista
 2. Voi miten ihanaa käydä kuutamouinnilla...:)
  Aivan mahtavat kuvat!
  Tuolle ravintolapäivälle sattui mahtava sää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina. Se oli mahtavaa ja lämmintä :) Juu, niin oli tosi hieno päivä ravintolapäivänäkin :)

   Poista
 3. Mikä mahtava kuutamo. Se on ollut varmasti todella vaikuttava näky kun näin tietsikan näytöltäkin sillä on hypnoottinen vaikutus :) Mukavaa loppuviikkoa sinne teillekkin ja oikein hyviä häitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuutamo oli kyllä vaikuttava. En olis malttanu lähteä nukkumaan ollenkaan, oisin tuijottanu aamuun asti :)

   Kiitos, häävalmistelut jo hyvällä alulla. Täällä sulhasen päätä leikataan...hiuksia siis :D

   Ihanaa loppuviikkoa teille kans :)

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia olit ottanut veden ääreltä. Kyllä suomalainen maisema on vaan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe. Siis, suomalainen luonto on ihan parasta. Mulla ei mikään ihmekameraa ollu, mut jos olis ollut oikeen kunnon kamera, niin olispa saanut ihan huippukuvia :)

   Poista
 5. Kuutamon lisäksi tuo auringonlasku oli upea ja kuvasi kyllä varsin onnistuneet! Ei se aina kamerastakaan ole kiinni, vaan kuvaajasta... Aurinkoista ja kuutamoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hitunen. Onhan se niinkin...huonolla kameralla voi hyvinkin saaha hyviäkin kuvia, kun ajoitus osuu nappiin :)

   Mukavaa viikonloppua sinnekkin :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)