perjantai 13. joulukuuta 2013

Aamuhetki ja myrsky!

Mikä näitä säitä oikein vaivaa, kun jatkuvasti myrskyää. Heräsin kukonlaulun aikaan, kun tuuli raahasi lumikolaa pitkin pihamaita. Muitakin romuja oli lennellyt.
Nousin ylös ja sytyttelin kynttilät. Just ehin keittää kahvia, kun meni sähköt.
Patteriradiosta kuului joululauluja.
 Ensimmäisen kerran oli joulumieli, kun siinä kynttilöiden lepattaessa join kahvia.
Kyllä ihminen niin tarvitsee tuommoisia  rauhallisia hetkiä kaiken hälinän keskellä.Toivottavasti teillä on sähköt ja muutenkin rauhallinen viikonloppu :)

10 kommenttia:

 1. Juu, täälläkin myrskysi. Yöllä kun en saanut nukutuksi kun tuuli ujelsi nurkissa ja peltikatto rämisi niin jopa salaa toivoin, että menisipä sähköt.. mutta ei täällä ikuna tapahdu mitään jännää. Voi, kyllä - aivan ihana tunnelma teillä ja voin jopa tuntea sen fiiliksen mikä syntyy.. Aivan ihanaa viikonloppua teille sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Seija olla pahalla päällä, kun koko Suomi sekaisin :) Pidemmän päälle sähkötön huusholli ei ole mukavaa, mutta parikin tuntia on ihan hyvä aika. Teijän pitää vaan sammuttaa valot ja laitteet ja leikkiä sähkökatkosta :D
   Ihanaa Lucianpäivää teillekkin!

   Poista
  2. Juu, totta.. hieman laskin leikkiä, mutta tuo se sähkötön huusholli vaikeuksiakin varsinkin lapsiperheille.. No, meillä aikalailla elellään kynttilöiden valossa ja ehkä muutaman pikkulampun turvin..

   Poista
 2. Kynttilät ovat kyllä todellinen tunnelmanluoja! Ja kun ajatteleekin olevansä sissälä mökissä, myrskyn raivotessa ulkona ja liekin lepattaessa kynttilöissä, joululaulujen soidessa...oih <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin, tunnelma oli niin hektinen. Oon ollut ihan eri ihminen tään päivän. Ei oo kiire minnekkään ja olo on tosi rauhallinen.
   Täytyis varmaan enemmän rauhottua...jotenkin sitä vaan säntää aamulla koneelle tai telkkarin ääreen uutisia katsomaan. Paha tapa :)

   Ihanaa Lucianpäivää :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. hihii...nyt komentti uudelleen : ihanan tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Ei se aina lähe ensimmäisellä kerralla :)

   Poista
 5. Noin tunnelmallisissa kuvissa sähkökatko vaikuttaa ihan hyvältä asialta vaikka luulisin kyllä hätääntyväni ihan täysin sellaisen yllättäessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä, ei sitä hätäänny. Jokin ihmeellinen rauhallisuus iskee samantien. Katos, kun ei hurise jääkaapit eikä pakastimet...eikä tietokone...ei pyykkikone, ei astianpesukone, ei imuri...voivoi loputtomiin näitä tunnelmanpilaajia :D

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)