keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Unettomuus vaivaa - askartelu auttaa :)

Toissayönä ei Nukkumattia näkynyt mailla ei halmeilla. Melkein täysikuu mollotti taivaalla ja minähän tuumasin etten mene pyörimään sänkyyn ollenkaan. Olo oli liian pirteä vielä kahentoista aikaan. Siispä askartelemaan. Onkin ollut monta kertaa mielessä nämä hommat. Sytytysruusuja ja vanhasta saneerauslaastista enkeleitä, ruusuja, kakkuja... Nuo saneerauslaastityöt tein maanantaina muotteihin, nyt vaan maalailin.

Osan maalasin, mutta osan jätän ihan laastinväriseksi.

Tuolla takana oikealla on ihanaisen Tannin lahjaksi antamalla silikoonimuotilla tehtyjä ruusuja. Vähän olivat haperoisia, kun laastin sekaan laitoin askartelumaalia, mutta hienon värisiä niistä tuli. Täytynee lakata ne, niin kestävät. Etualalla olevat on tehty muovimuotilla, jonka löysin pari päivää sitten yhestä nettiaskartelukaupasta.

Tämän enkelimuotinkin löysin samaisesta kaupasta. Oon ettinyt kauan tätä muottia, sillä ite oon tehnyt yhellä opistolla näitä samoja enkeleitä.

Takana on klemmari upotettuna valuvaiheessa, että saa seinälle tai vaikka mukaan lahjapakettiin, kun tuosta pujottaa narun.

Pienellä leivosvuoalla pikkukakkusia. Täytynee koristella jollakin. Sytykeruusuja tein toisen kerran elämässäni ja se on kyllä koukuttavaa puuhaa.  Löysin kynttilänpätkiä, jossa oli jotain kimalletta. Täytyy antaa lahjaksi, kun ei ite niitä henno poltella kuiteskaan :)

No niin, jokohan se uni tulis...HAH! Niinhän sitä luulis. Täysikuu on nyt ihan terässään, joten ensi yö menee varmaan lukemisella.

Mukavaa Joulunodotusta :)


10 kommenttia:

 1. Jopas sitä on ahkeroitu, hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna-Mari, kuule pitkä yö oli aikaa :)

   Poista
 2. Käytitpä tehokkaasti yön valvotut tunnit ja hienoja askarteluja käsissäsi syntyi. Jospa saat kurottua univelan pois jossain vaiheessa.

  Lempeää päivänjatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä nukahin kolmen jälkeen, mutta olin jo kasilta tikkana ylhäällä, että jonkin verran sain nukuttua.

   Kiitos, samoin sinne mukavaa päivää :)

   Poista
 3. Hyvin käytit unettoman yön. Jospa minäkin saisin aikaiseksi noita ihania enkeleitä no ehkä sitten ensi jouluksi ;D Kauniita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi joulu on joka vuosi. Tuo enkeli viehättää minua eniten kaikista niistä valmiista muoteista, mitä oon nähnyt. Nyt onneksi saan ripotella niitä joka paikkaan :D

   Jouluista viikonloppua sinne :)

   Poista
 4. Sängyssä pyöriminen onkin ihan turhaa, jos uni ei tule eikä ole. Hienoja juttuja olet saanut aikaiseksi. Mullakin syyhyttää päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tulee vaan äkäseksi. Kiitos, toisaalta unettomuudesta hyötyäkin, tulee tehtyä sitä, mitä päivällä ei ehi :)

   Kiva, että sait potkua. Mukavaa päivänjatkoa :)

   Poista
 5. No, oletpas ollut ahkera.. On kyllä ihania juttuja.. mun tarttee kyllä kans jotakin tuosta ruusu-muotista väsätä, tai olen minäkin sitä ihan kakkusiin käyttänyt ja hyvin maistui, mutta jotakin kestävämpää.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, kun siitä lähtee niin helposti taikina pois...myös toi laastitaikina. Veikkaan, että betonikin irtoaa hyvin. Pesin noiden ruusujen jälkeen koneessa, niin taas voi leipoa jotain syötävää :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)