maanantai 23. joulukuuta 2013

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun!

Meillä on ollut tämä viikko yhtä hulinaa.Taisin päättää, että mitään suuria  en ala tekemään...arvatkaas pitikö päätös??! Torstaina tullessamme magneettikuvauksista matkalla päätin, että huomenna vaihetaan olkkarin järjestys, kun kerran miehellä alkoi loma. Hyvä, ettei parka mehtään ajanut!
Noh, aamukahvin jälkeen minä laitoin hyrskyn myrskyn siinä miehen lukiessa lehteä. Kyllähän tuo ihan mukavasti oli mukana...melkeimpä pakko, kun minä tohelo en taija tuota tekniikkaa telkkarin, digiboxin ynnämuitten laitteiden osalta.

Alkuun kajareitten johot piti kaivaa lattialistan alta, kun tekniikka siirtyy toiselle puolelle huonetta.

Mikä ihana sekamelska :) Ja tavaroita het ku sekatavarakaupassa. Osa ei meinannut millään sopia eikä löytää paikkaansa uudesta olkkarista....mutta niin vain päivän pätyttyä...

...kaikki tavarat löysivät paikkansa. Eikä mies hermostunut kertaakaan, vaikka joutui pyörittämään huonekaluja pitkin poikin ja vetämään johtoja ja taas irrottamaan, kun ei ollutkaan hyvä :)
 
Ja tänään saatiin kuusikin. Alkuperäinen suunnitelma laittaa valkoinen kuusi, kariutui, kun kaupoista ne kaikki olivat loppuneet. Käytiin sitten mökin metästä hakemassa oikea. Ja voivoi sitä sotkua, imurin kans koristelin sen. Haisee kyllä ihan kalalle, heh :D Vähän jännitti, että niinköhän valot syttyy tai leiskahtaa koko kuusi  noilla ikivanhoilla  kuusenvaloilla.


Ihan nätti se on ja ajaa kyllä asiansa. Oon kyllä ollut tukossa ja aivastellut yhtenään, mutta kestän tään allergian joulunajan :)

Tervetuloa  Reiskulle lukijalistalle liittymisestä :)

Palaan vielä huomenna tonttujeni kanssa :)

10 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon tavaraa uppoaa yhteen olkkariin vaikka ei lopputuloksesta uskoisi! Ihana mies sulla kun auttelee. Ja tosi kauniin kuusen saitte aikaiseksi. Jaksuja allergian kanssa. Siksi meilläkin on muovinen versio. Vaikka pölyähän sekin kerää mahdottomasti.. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu! Niiiii...iiin tavaraa on ihan liikaa, muttekun en henno luppua mistään :) Veetään piippua, niin pysyy allergia aisoissa :)

  Kiitos, Hyvää Joulua sullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos U-mummu:)! Piippua on tosiaan tarvinnut ja tabletteja kans..

   Poista
 3. Oijoi mikä mies :)

  Ihanaa Joulunaikaa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Hyvää Joulua sinne myös :)

   Poista
 4. Onkos sulla enemmän tunteja vuorokaudessa kun mulla..? Ennätä huushollaamaa, taiteilemaan, askartelemaan, sisustelemaan ja yms. kaikkea ihanaa puuhasteltavaa. Huh!! Hiki tuli melkein katselusta. Ihana mies - pakko myöntää ja hyvältä näyttää!! Kuusi on just passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo, ku mää vaan herrään aikasi ja menen nukkumaan myöhään, siinä se taika :) Hiki se tuli mullekki, mutta onneks se on ohi. Juu, miestä täytyy kyllä kiittää.
   Tänään suhhuuttelin vähä lunta vielä kuusen oksille...NYT se vasta pahalta haisee :D

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)