lauantai 22. marraskuuta 2014

Joulun alla!

Joulusta täällä unelmoidaan jo.
Viime viikon oon tätä huushollia muuttanut, maalannut koristeikkunanpokia, siirrellyt kesätavaroita pois ja tilalle jotain jouluista. Jostain kun löytäsin semmosen tiilitapetin, niin voisin tapetoida osan seinästä.
Mattokaupoilla kävin ja näyttää siltä, että se harmaa on mun joulun väri tänä vuonna yhistettynä valkoiseen ja punaiseen. 
Seipäitä oon vaihellut uusiin paikkoihin.

Pitkät seipäät lyhyiden tilalle.

Katosta läks kaikki muut roikkuvat härpäkkeet ja tilalle tuli valkoinen seiväs valoineen. Kylläpä kirkastui maisema :)


 Kaksi pikkulintua löysi pesän käpykorista.

Onkohan tulossa poikasia....

Mulle ainakin tuli poikasia......tai pojalle tarkemmin :) Pieni poikanen sieltä tulla tupsahti maailmaan, joten olen tuplamummu nyt. Ensimmäinen jo lähes 8 v. Huomenna mennään nuuskimaan sitä vauvantuoksua :)

Eipä vielä ole joulua meillä, mutta eiköpähän sitä sitten tule tunnelmaa, kun se kuusi saapuu tupahan ja verhot vaihtuu enemmän jouluisiin  sekä valoja+valoja+valoja lisää  :)

Ihanaa viikonloppua teille ja kiitos, että olette pysyneet lukijoina sekä kommentoineet. Arvostan sitä.



6 kommenttia:

  1. Onnittelut Tuplamummulle :)

    Kivoja tunnelmajuttuja oot laitellu! Meillä on melko joulusta jo. Tipun huoneessa ja verannalla pikkukuusetkin paikallaan :P. No eihän tässä oo kun viikko ja voi virallisesti leväyttää jouluajan päälle :D

    Eikös sitä tiilitapettia oo melki joka rautakaupassa…? Itte muistan nähneeni ihan varmasti Bauhausissa…mutta niitäpä ei sitten vissiin ollukkaan kun eteläisessä Suomessa (niin ja meillä :D).

    Ihanaa joulun odotusta ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sanna-Mari :) Mummu on onnellinen. Niin, enää viikko ja sitten voi oikeen totaalisesti heittää jouluvaihteen päälle. Vaikka joululauluja oon kunnellut jo viikin verran :)

      En ole kyllä tyrmännyt siihen tiilitapettiin missään rautakaupassa enkä muuallakaan, vaikka kaikki paikat kolunnut läpi. Jospa netistä sais tilaamalla.

      Kiitoksia, sitä samaa odotusta teillekkin :)

      Poista
  2. Mä niin rakastan näitä sun kotikuvia, kun niissä on niin paljon katseltavaa aina ja mahottoman veikeitä ideoita!!! Ihanaa fiilistä, tunnelmaa jälleen. Mä muuten tuossa yks ilta kans guuglen kautta yritin etsiä tiilitapettien malleja, mutta tuloksetta, tai jos joku löyty niin makso niin monta kymppiä, että nyt vaan haaveilen tiilitapetista.. tai tarttis käydä ihan liikkeissä katselemassa.. Ja ONNEa tuplamummulle - ihanaa aikaa teillä siellä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Tanni, kiitosta :) Mikähän tästä huushollista vielä tuleekaan enneku joulu on ovella, joka päivä vaihtuu joku nurkkaus :D

      No on se nyt kumma ettei semmosta tapettia löydy ja joo en minäkään niin kalliita ostais, mutta jatketaan etsimistä :)

      Kiitos onnitteluista, oli se niin pieni, kun tänään kävin katsomassa, edellisen kerran pitänyt vauvaa sylissä n 8 vuotta sitten, kun ensimmäinen lapsenlapsi syntyi :)

      Mukavaa viikonloppua sinne :)

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia, nuo linnun käpypesässään ovat mahtavat.
    Onnea tuplamummolle ,ja mikäänhän ei voita pienen vauvan tuoksua :) Enkeleitä pikkusen suojaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kosotäti. Linnut ostin viime syksynä alesta eurolla ja kävyt keräsin eräällä metsäreissulla.

      Enkeleitä tarvitaan aina <3 Vauvan tuoksu on kyllä niin huumaava, että sitä ei voita mikään :)
      Hyvää viikonloppua :)

      Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)