tiistai 8. maaliskuuta 2011

Jaska gå på verstas.....

...tahtoo sannoa, että avasin verstaskauden eilen...eli liiterissä tein risukransseja, kanaverkkotöitä ja spraymaalailua.Työharjottelusta tullessani jäin suoraan pihalle. Ensin kahlailin ihanassa kevätsäässä pitkin hankia risuja keräilemässä, oi se oli ihanaa, kun aurinko lämmitti ja lintuset visersivät. Liiterissä vierähti helposti kolme tuntia puuhaillen. Ihankuin pitkästä unesta oisi herännyt, energiaa riitti vielä pitkälle iltaan.
Jokohan se talven selkä oisi taittunut??
Tänään on sama tahti jatkunut, vaikka olenkin potenut melkoista päänsärkyä...Metallilanka on kerrassaan koukuttavaa, siitä on tullut väänneltyä sitä sun tätä.

Viime viikko hurahtikin liian nopeaan, eikä tytön kanssa ehitty tehä kaikkea, mitä suunniteltiin, mutta pääasia, että entinen meno jatkui ja hauskaa riitti.  Pojantytön kanssa laskettiin mäkeä ja muuta kivaa eli ihanaa laatuaikaa ja herkkuhetkiä <3 Naurun puolesta tuli ainakin kymmenen lisävuotta, on se semmonen höpöläinen.

Mieskin sai aikaan kaikenlaista mm uudet kiuaskivet, pannuhuoneen siivouksen ja kellarin komeroakin näköjään raivannut :)

Synttäreitä muuten vietettiin kahet, pojan ja pojantytön. Molemmat syntyneet Kalevalanpäivänä, toinen 25 ja toinen 4! Pikkuprinsessa olikin onnensa kukkuloilla lahjoja availlessaan.


Tässäpä olikin ne tärkeimmät. Jospa tuota inspiraatiota päivittämiseen löytys enemmän viikonlopulta.
Ellei mene samaan tahtiin, kuin edellinen. Meillä oli oikea valkotornaado, se siivosi keittiön kaikki komerot ja kaapit, pesi ikkunat, vaihtoi verhot, siivosi vessat, yläkerran, vaihtoi petivaatteet, pesi saunan ja suihkun, teki ruuan ja lämmitti saunan. Keittipä vielä konjakkikahvit illan päälle. Sunnuntaina solmi parit poppanaliinat, pesi monta koneellista pyykkiä, pesi toistamiseen lattiat ja katsoi kaksi elokuvaa. Kuka lie siivoushullu :)

Ainiin.......
♥•.¸¸.•´¯`•.✿Ihanaa Naistenpäivää kaikille naisille ✿•.¸¸.•´¯`•.♥