sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Typerät vai hyödylliset lupaukset?

Vuosi alkoi lupauksilla. Ounou! Ekana tuli osallistuttua facebookin herkkulakkohaasteeseen ja tykkäyksiä tuli jopa 52 kappaletta, eli joudun olemaan 52 päivää herkkulakossa. Sisältää karkit ja kahvileivät. En tiijä kuuluuko taatelit siihen joukkoon, mutta niitä olen vetänyt kaksin käsin :D Kait nekin on kiellettyä...hups!
Ruuan jälkeen on hillitön imelänhimo, mutta tyttö kertoi, että jos ennen ruokailua syö jotakin hedelmiä, niin nämä sokeriarvot tasaantuu. En muistanu tänään, mutta huomenna testaan.

Sitten vielä lopetin hiilihydraatit (en suostu sanomaan, että karppaan, pikemminkin siihen eteen s-kirjain)

No kaikki viljat, perunan, pastan, riisin, pataatin ja muut tämmöset jätin pois. Mitkä muut? Mitä jäi jälelle?
Maissi. Se on tosi hyvää, joka muodossa. Jopa saunaoluessa. Hih ja jipp! Hetken jo pelkäsin, että pitää jättää saunaolut tämän takia.Poika oli samalla kuurilla ja kertoi juovansa joskus saunan jälkeen  Kukko-olutta, no minähän hamusin parit tölkit jääkaappiin.
Se paha tapa saunan jälkeen!

Ruisleivän jättö oli kaikkein rankinta. Oli pakko saaha jotakin leipää, joten tein siemennäkkäriä auringonkunkasiemenistä, pellavansiemenistä, kanamunasta ja maissijauhosta. Kahen leivättömän viikon jälkeen olin taivaassa.

Etualalla jauhelihapihvejä  auringonkukansiemenistä, pellavansiemenistä  ja pähkinöistä ilman perunaa tai muuta semmosta. Sidosaineena 1 kanamuna ja 2 rkl maissijauhoa. Sipulia ja valkosipulia rutkasti. Suolaa ja pippuria mausteeksi. Paistelin lettupannulla oikeassa voissa. Nam! Salaattia ja viiniä. Ah!

Mukavaa viikonloppua teille ihanat lukijani  ♥