sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Winter Wonderland!


Toinen postaus tästä talvesta, nyt on vaan lunta rutkasti enemmän. Kuvia on tulossa aika pläjäys :)
En vaan yksinkertasesti lakkaa ihailemasta ihania talvimaisemia.
Hautausmaan kuusiaita on melkoisen paksu.
Nämä on mun lempipaikkoja joka vuodenaikana, mutta näin talvisin ne näyttää niin satumaisilta. Varsinkin iltaisin, kun pimenee ja sytyttää lyhtyihin kynttilät, ei malttais mennä sisälle. Tuota siltaa pitkin käppäilen eestaas ja välillä käyn tuon pajukaaren alla haaveilemassa. Jälkiä ei vaan haluais tehä puhtaalle lumelle, mutta mahottomuus muuten saaha tulia sytytetyksi :) No jollain pitkällä kepillä, jossa on koukku päässä. No, kuitenkin joku niistä tippuis hankeen ja joutusin tekemään vielä pahemmat jälet kaivaessa sitä ylös :)Nämä kaks mahtavaa puuta ovat hautausmaalla ja melkosen vaikuttavan näkösiä, varsinkin tuo ylimmäinen kuusi.


Ootan, että nuo pakkaset hellittää, ja pääsee metsäpoluille kävelemään. Muutenkin olis kohotettava kuntoa. Lopetin muka leivän ja enimmät hiilihydraatit, noh pari päivää pystyin olemaan ilman ruisleipää.
Katotaan uuvvemman kerran kevväämmällä., kun aurinko alkaa paistamaan. Sillonhan sitä yleensä tulee se hirveä laihutus ja uudistusvimma. Itessään ja huushollissa.

Mukavia päiviä ensi viikolle :)