lauantai 4. tammikuuta 2014

Kirjat!

Kirjoillakin voi koristaa huushollia. Pitkään aikaan ei meillä ole ollut kirjahyllyä, joten vanhoja kirjapinoja on sitten siellä sun täällä.

Pianon päällä on vanha tietokonekirjasarja vanhalla vyöllä sidottuna. Meidän jo aikoja sitten lopetetun juna-aseman yhestä rakennuksesta löysin lähetyskortin. Ei ollut päiväystä tai joku lukusarja oli..voisko olla vuodelta -69? 

Yläkertaan menevissä rappusissa on kans yks pino. Niin tykkään kaikista vanhoista kirjoista. Varsinkin, kun kirjansivut ovat vielä kellastuneet, niin sitä siirtyy itekkin johonkin toiseen aikaan mielikuvituksissaan.

 Tämän kirjapinon löysin roskiksesta pari vuotta sitten. Ovat 1900-luvun alkupuolelta kaikki. Siinä on joku latinankielen oppikirjakin mukana. Melkosen mielenkiintoista!

Monet kirjankannet ovat kans tosi ihastuttavia, että niitä ei tee mieli laittaa piiloon mihinkään hyllyyn tai kaappiin. Niinkuin tämäkin. Ihanat värit..

Tää on mun suosikki kaikista kirjoista, mitä oon elämäni varrella nähnyt. Kirja on sisällöltäänkin ihana. Oli pakko riisua joulu jo pois, että sai tämän esille :D

Sitten pieni varoituksen sana. Ens viikolla voipi tää sivusto olla vaikka minkä näköinen. Alan nyt oikeen tosissani ottamaan selvää, mikä tässä mättää etten voi muuttaa fonttia, en sen kokoa enkä muutakaan. Joten sivu saattaa olla joka päivä erilainen. Ja jopa hurjakin, ellen saa asetuksia aisoihin. 
Että kyse on vaan siitä. En ole pimahtanut :D
Tarkemmin aateltuna saatan olla sitäkin, mutta tiedätte syyn :D Bloggerin kanssa taistelleet tietänevät mikä taistelu on edessä :)

Ihanaa iltaa