lauantai 9. heinäkuuta 2011

Juhlahumun jälkeen....

....on seesteinen sää...Ja hyvä, että on :) Kaikki häät, juhannukset sun muut pippalot meinas vallan ottaa otsaluuhun..muutenkin, kuin kuohuvan takia :) Rauhaa ja seesteistä elämää rakastavana ihmisenä ei taho millään jaksaa mitään juhlimisjuttuja, varsinkaan, jos ne joutuu ite järkkäilee. Eikä varsinkaan kotona...huusholli on iha sekasin kaiken leipomisen sun muun jälkeen. ETTÄ i h a n a a  tämä rauhallisuus. Mies jäi lomalle ja ollaan muurattu grillipation pohjaa sekä mietitty toisen talomme maalausprojektia. Telineet ja maalit  haetaan maanantaina ja siitä se sitten lähtee. Tosin vanhan maalin raaputushan se on ensimmäisenä eessä. Ehkä vasta viikon päästä....Porvooseen nimittäin teemme pienen pikahäämatkan ensi viikonlopulla...syksymmällä sitten muille maille. Toivon mukaan Porvoo on sitä, mitä olen kuullut/nähnyt kuvissa  ja televisiossa. Onhan siellä tietenkin myös bluesia eli Tirmo-blues ja Erja Lyytinen.

MUTTA viime päiviin, jotenkin tämä minun "kylttiepidemia" on räjähtänyt käsiin. Pari viikkoa sitten tytön kanssa oltiin kunnan puistokirppiksellä ja siellä niitä meni ihan mahottomasti. Sen jälkeen on tilauksia sadellut ihan solkenaan.Tuommosta suosiota en ikinä oisi uskonut. Mutta ilman tyttöä en olisi ehtinyt tekemään niin monta kappaletta...onneksi sattui olemaan kotona ja minun yllätyksekseni kiinnostumaan näistä mun tekeleistä niinkin innokkaasti...suorastaan potki minua persuuksille, että oltais tehty niitä vieläkin enemmän :)
Että kiitos vaan siitä ja uusista teksivalinnoista  <3


 

Edelisen kyltin takapuoli. Näköjään liima vielä kuivumatta.


Tässä nyt joitakin kylttikuvia. Grillipatiokuvia sitten myöhemmin, kunhan näkee miten koko projekti onnistuu :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.Mukavia hellepäiviä itsekullekkin! Nauttikaa kesästä ja varsinkin kesäöistä, jos vaan mahdollista.