perjantai 25. toukokuuta 2012

Shoppailua romunkeräyspisteessä!

Ompas vierähtänyt aikaa viimeisestä postauksesta. Ei vaan kertakaikkiaan ehi koneelle, kun on niin paljon hommia puutarhassa. Eilenkin meni reippaasti 12 tuntia möyrimisessä, mutta sain kyllä paljon aikaankin. Kolme kertaa kävin sisällä vessassa ja hain syömiset ja juomiset pihalle. Jos olis ulkovessa ja jääkaappikin jossain pihaliiterissä, kävisin vaan suihkussa ja nukkumassa sisällä yömyöhällä :)

Otsikkoon viitaten, vein kunnan romunkeräykseen eilen kaks romua vanhasta öljypolttimosta ja arvatkaapa montako toin tullessani??? Ainakin parikymmentä.


Tuo iso sinkkisaavi, mehumaijan osa ja vanha maitomitta olivat kyllä kiljahduksen aiheisia. Keräyspisteen vartija hieman huvittui, kun kiipesin isolle lavalle ja heittelin sieltä maahan tavaroita. Viimein se itekkin tuli sinne auttamaan ja se tuon maitomitankin löysi. Siinähän se meni loppupäivä tuunatessa noita tavaroita. 
Tuossa oli vaan osa. Löysin vanhan alumiinisen ratin, ihan ehjän sinisen maton ja mopon rattaita, jotka on tosi koristeellisia. Kannattaa shoppailla keräyspisteissä, tulee halvaks ja mikä parasta, tyommoset sinkkiastiatkin on jo valmiiksi ruosteessa, ei tarvii ite ruostuttaa :D

Tässä sitten viime viikonlopun tekele. Eihän sitä tiijä, millon se tementia iskee tai muuten vaan on ilmansuunnat sekasi :D

Vintage-Sunflowerin ystävähaasteeseen yritän vastailla mahollisimman pian :)

Mukavaa, aurinkoista sekä kesäistä viikonloppua lukijoilleni
.¸¸✿¸¸.•*¨*•✿✿