tiistai 30. syyskuuta 2014

Löytöjä!

Keskiviikkoiltaa.....ups tiistaihan se vielä. No pimeää se on jokatapauksessa. Tänään leivoin perunarieskaa ja tein terveysleipätaikinan muhimaan. Huomisen päivän vielä annan muhia ja illalla paistan. Nams, tuskin maltan oottaa, on se niin parasta leipää.

Mutta näihin löytöihin, mitä kesän aikana tein. Niitä on kyllä niin paljon, etten ees muista kaikkia, mutta tässä pieni osa.
Tämmösiä hananvääntimiä löysin metalliroskiksen pohjalta. Ekana pari pilkisti putken alta ja kun nostin koko putkikasaa, siellä oli loputkin. Kerrassaan mahtavia ja niin koristeellisia. Ajatella, ennen ymmärrettiin kauneuden päälle. Meillä on kotona pannuhuoneessa vielä samanlaiset, toivottavasti kestävät vielä kauan.

Nämäkin pelastin metalliroskiksesta. Kuka muistaa tuon Violapurkin. Siinä oli muistaakseni sulatejuustoa. Lasipurkkia ei ollut, pelkkä kansi.

Ja Arabian posliinipotta, ehjänä siellä lasinkeräyspisteessä kökötti. No minähän otin, onneks sitä ei oltu heitetty sinne voimalla, niinkuin monia teema-astioita ja ihan designelasia kasoittain särjetty.
Ihmiset on hulluja!

Nämä sain meijän kylän entiseltä kirpparinpitäjältä, kun lopetti liikkeen. Plus laatikollisen 60-70-luvun emaliastioita. Huikeeta :) Huomatkaa pottaa edeltävän kuvan bambimuki, sekä tämän kuvan bambitaulu :)

Seassa oli tämä ihastuttava kehys. Kuva on myös suloinen.

Tähän pariskuntaan ihastuin todella, ostin eräältä kotikirpparilta.

Yläkerran rappusissa olevan puulaatikon päällä saavat istuskella :)

Tämän minimaalisen pikkukiikkustuolin löysin Silinterikirpparilta Jyväskylän Kirristä. Aivan ihastuttava. Heti tuli mieleen kuva pikkuisesta tonttutytöstä tai enkelistä keinumassa tuossa joulun aikaan :) Tuo on 14 cm korkea ja 7 cm leveä. Kun en kerran sitä oikeaa kiikkustuolia vieläkään ole saanut, niin tämä kelpaa siihen asti :)

Kuvien laatu nyt on taas, mitä on, mutta parempi, kun ei kuvia ollenkaan :)

Kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen, niitä on mukava lukea.
Reipasta lokakuun alkua teille :)