keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Unettomuus vaivaa - askartelu auttaa :)

Toissayönä ei Nukkumattia näkynyt mailla ei halmeilla. Melkein täysikuu mollotti taivaalla ja minähän tuumasin etten mene pyörimään sänkyyn ollenkaan. Olo oli liian pirteä vielä kahentoista aikaan. Siispä askartelemaan. Onkin ollut monta kertaa mielessä nämä hommat. Sytytysruusuja ja vanhasta saneerauslaastista enkeleitä, ruusuja, kakkuja... Nuo saneerauslaastityöt tein maanantaina muotteihin, nyt vaan maalailin.

Osan maalasin, mutta osan jätän ihan laastinväriseksi.

Tuolla takana oikealla on ihanaisen Tannin lahjaksi antamalla silikoonimuotilla tehtyjä ruusuja. Vähän olivat haperoisia, kun laastin sekaan laitoin askartelumaalia, mutta hienon värisiä niistä tuli. Täytynee lakata ne, niin kestävät. Etualalla olevat on tehty muovimuotilla, jonka löysin pari päivää sitten yhestä nettiaskartelukaupasta.

Tämän enkelimuotinkin löysin samaisesta kaupasta. Oon ettinyt kauan tätä muottia, sillä ite oon tehnyt yhellä opistolla näitä samoja enkeleitä.

Takana on klemmari upotettuna valuvaiheessa, että saa seinälle tai vaikka mukaan lahjapakettiin, kun tuosta pujottaa narun.

Pienellä leivosvuoalla pikkukakkusia. Täytynee koristella jollakin. Sytykeruusuja tein toisen kerran elämässäni ja se on kyllä koukuttavaa puuhaa.  Löysin kynttilänpätkiä, jossa oli jotain kimalletta. Täytyy antaa lahjaksi, kun ei ite niitä henno poltella kuiteskaan :)

No niin, jokohan se uni tulis...HAH! Niinhän sitä luulis. Täysikuu on nyt ihan terässään, joten ensi yö menee varmaan lukemisella.

Mukavaa Joulunodotusta :)