maanantai 11. helmikuuta 2013

I Hate Mondays!!

Yleensä maanantaisin tapahtuu kaikki ikävät asiat, vai laitetaanko ne sen piikkiin, kun siitä päivästä ei monikaan tunnu pitävän. Noh, itellä on monta painavaa syytä. Ensinnäkin mies on viikot muualla töissä ja yleensä joku laite hajoaa aina maanantaina, enkä minä tietenkään osaa tehä asioille juurikaan mitään...paitsi manata ja hyppiä tasajalkaa!! AAAarggghhh! Ellei ole kyse lämmityskattilasta ja sen eri toiminnoista, niin sitten joko kännykästä tai tietsikasta. Tänä aamuna tietokoneeni näppäimet olivat pimeät. Onneksi varastossa oli varalla paritkin  ja siinä tunnin ähräsin niitten kans. Könysin pöydän alla ja kopsautin päänikin pariin otteeseen. Tähtiä näkyi päässä muustakin syystä, kuin suuttumuksesta. Kun ei toimi, niin ei toimi. Piti soittaa miehelle ja pyytää apuja. Selvisi, että emolevy osin tuhoutunut...tai ainakin päätelmä ennen tutkimuksia.
Ja mieshän ei tule kotiin vasta kun perjantaina, niin siihen asti hyppään kellarissa miehen musantekokoneella. Onneks on tämä..kyllähän sitä pimahtaisi, jos viikon pitäisi vaan surffailla, eikä pystyisi kommentoimaan mihinkään eikä muutenkaan kirjoitella. JA TIETENKIN silloin iskisi hillitön hinku juuri bloggaamiseen, runoiluun ynnämuuhun. Sehän olisi sama asia, kun joku  kertoisi päivän polttavimmat uutiset ja mehevimmät juorut ja itellä olisi ilmastointiteippiä suun eessä. HrrrrhH..kaameata :D
Ja nouseehan se kuntokin, kun yläkerran koneelta katon facebookin päivitykset ja juoksen kellariin kommentoimaan ja tykkäämään :D:D Jestas joudankohan muuta tekemäänkään tällä viikolla....! Ja varmaan jo loppupäivästä oon niin sekasi, etten muista pitikö kommentoida, tykätä vai heittää puita uuniin :D Tuo meijän lämmityskattilakin, kun on täällä kellarissa.

Mutta jotakin ilonaihetta täytyy jakaa, nimittäin meijän olkkarin lamppu. Vuojen päivät jo miettiny, miten yhestä ylimääräisestä pihalampusta saisi sisälle jalkalampun. Viime viikon, sitten otin asiakseni tutkia asiaa 
tarkemmin, miten yhistää vanhasta osia siihen. No keksin, vaikka en ollut varma, mutta jotakin sähköhommista tiijän kuitenki. Miehelle sitten lauantaina esitin teorian ja tämä näppäränä miehenä tekas sen. No, ei se ihan yksinkertasesti käyny, piti vähän soveltaa ja käyttää mielikuvitusta, ettei tuo päällimmäinen putki valunu alas. Nippusiteitä, teippiä ja wc-paperihylsy. Vähän ku Makkarakaivuri (MacGyver)  :)

Kuvasta en vielä tiijä, saanko tuolta omalta koneelta siirrettyä..mutta kohtahan sen näkee! Hyvinhän tuo onnistu, käyhän se bloggaaminen näinkin kahelta koneelta:)


Nyt voin tunnelmoida sisällä katulampun alla  :)


Mukavaa viikonalkua teille! Itellä on aikomuksena jatkaa komeroiden siivousprojekteja, nyt tällä viikolla olisi korkea aika siivota oma vaatekomero! Se on ollut viimeiset puoli vuotta, kuin pommin jäljiltä! No siinä se kunto nousee, kun kolmen kerroksen väliä loikin.  :)