lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kevät ei olekkaan peruttu!

...vaikka niin luulin. Yöpakkaset ovat kyllä vieläkin kovia, mutta päivällä ahhh, niin ihana paiste, joka jo lämmittää.! Oon hiihdellyt  kylän kaikki jääreitit sekä sauvakävellyt sivu- ja päätiet ristiinrastiin. Aurinko on aivan mahtava ja sen kyllä huomaa kasvoistakin. Murijaanien kuningatar :D

Kevään inspiroimana päänuppi on täynnä ideoita. Ihan repeää sinnesuntänne. Yksi niistä on kotikirppis, jonka perustin meijän vuokratalon yläkertaan. Mitäpä sitä tyhjillään pitämään, kun ei kerran asukkaita ole. Harmittaapa, kun en ennemmin keksinyt moista, talven pitkät kuukaudet olisi mukavasti mennyt sen touhussa sen sijaan, että masennuin ihan täysin melkein sängyn pohjalle. Meikäläinen ei kertakaikkiaan kestä niitä ihan pimeimpiä kuukausia. Vuosivuodelta ne ovat yhä rankempia. Varsinkin tänä vuonna, kun olin työtön. Huh!  MUTTA  Jihuuh, ollaan jo voiton puolella hyvinkin :)

Kuvia ei nyt mistään keväästä tule. Tässä mummun pari aarretta jääkaapin ovessa


 
Jääkaapista sujuvasti keittiöön. En olekkan tainnut laittaa kuvia siitä, mutta tässä yksi iltakuva. Kummallista, kun kuvista katselee huusholliaan, niin tulee äkillinen tarve muuttaa sitäsuntätä. Nuo meijän avohyllyt..paitsi, että ne keräväät pölyä ihan älyttömästi, niin näyttävät tosi sekaisilta. Kuppeja ja kippoja on enemmän, kuin laki sallii ja on tullut keräiltyä vanhoja purkkeja, kahvipannuja yms. Oikealla puolella on  tämän talon vanhoja peruja, ylhäältä alas...silitysrauta, vohvelirauta, sähköinen kahvipannu ja viheltävä  vedenkeitin. 

 Mies on tykännyt viime aikoina olla tuolla työhuoneen pöydän alla.... :D

 Tämmöstä tänä iltana, nukkukaa hyvin! Meikä ainakin tipahtaa justiin tuolilta. Lenkkeily ja hiihtäminen ovat raskasta hommaa :)