tiistai 14. lokakuuta 2014

Työhuonetta!

Tiistai-iltaa teille! Niin on viikko vierähtänyt...mihinkä se aika männööpi? 
Aaattelin näyttää teille meijän työhuoneen...on se hirveä...siks en ookkaa ennemmin kuvia laittanu. Vaihoin syysverhot ja nyt näyttää vähän sävysävyyn olevan. Tässä huoneessa pitäs uusia kaikki. Ja pakastearkku viijä hevon kuuseen sekä tää iso työpöytä vaihtaa pieneen ja siroon. Lattiakin olis uusimista vaille, sillä tässä on varmaan alkuperäinen matto, joka alkaa murentua sieltätäältä. 
Ehotin jo miehelle...päätti harkita! Se käy nii hittaasti nuo muutoshommat. 
Eikä kävis ollenkaan ellen minä olis kokoajan hoputtamassa. 
Koko huusholli olis 40-luvulla vieläki, hah :D No ei vaines.....

Verholaudatki hiiteen ja tilalle jotkut antiikkiset tangot. Seinällä on mun aarteet, Runeberg ja Topelius. Vanha kansakoulu tyhjennettiin ja myytiin kaikki. Homeessahan se koulu on ihan kauttaaltaan ja näihinkin varmaan tarttunut, mutta laitoin pakkaseen kaheks viikoks. Haju oli aikalailla lähtenyt.
Huomatkaa het kaks fleecepeittoa. Tässä talossa asuu vilukissa ja nuita peittoja on eri sävyissä vähän joka tuolin ja sohvan kulmalla :DFacen nettikirpparilta bongasin puukissoja. Onneks huomasin ekana, sillä nää on ihania.

Nämäkin kisulit siellä. Takana oleva Aleksis Kiven mökki-taulu kirpparihankintoja kesälomareissulla.

Miehen hattuteline :D 

Käytävästä päin kuvattuna. Tuossa on ollut ovikin, mutta eipähän sillä mittään tee.
 Takana oleva puunvärinen vaatehuoneen ovi vaihtaa kohta väriä :)

Taustalla käytävä, jonka seinät alkaa kans olemaan ryönää täys. Tein tuossa loppukesästä  nuo molemmat hyllyt. Liiteristä löysin sopivää närettä pari pätkää ja sattuipa olemaan hyllyraudatkin. Kärkkäiseltä monta vuotta sitten hankittu muka olkkarin kirjahyllyä varten. Edelleenkään siellä ei ole kirjahyllyä...niitä vanhoja tervattuja puusuksia :)

Veli toi pari laatikollista vanhoja lautoja. Tuo on jostain hajonneesta puutiinusta. Iskin siihen tuommosen koukun. Seinälle asti ei ole vielä päätynyt...jospa joskus :)

Tervetuloa tarjah lukijakseni tännekkin :)

Eipä sitten muuta, viettäkäähän mukava loppuviikko :)