sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Matsi blogin kanssa!

Tässä iltamassa otin ohilleni tämän blogin ja sen sata ilmettä ehin vaihtaa ennenkuin olin j o t e n k i n tyytyväinen, MUTTA pääasia, että pystyin muokkaamaan ulkoasua. En tiijä mitä tapahtui. Sähläsin asetuksien kanssa jotenkin ja yhtäkkiä huomasin, että pystyn muuttamaan taustakuvaakin. Tuommonen nyt alkuunsa. Jos vielä omasta kuvasta saan tuon headerin ja taustakuvan, niin SITTEN olis jo kohillaan.

Siis hyvänen aika, eikä aikaa mennyt kuin kaks tuntia. Mies oli keikalla ja ootellessa sen paluuta aika näköjään lensi siivillä. No yleensähhän se on, että, kun koneelle istahtaa, niin hups pari kolme tuntia on vierähtänyt siinä netin ihmeitä selatessa.  Senkin ajan ois voinu siivota vaikka komeroita.

Ei ollut nyt muuta kuvaa nakata tähän postaukseen, mutta laitettakoon tuo meijän pystybaarin logo, jonka tässä pari vuotta sitten yhestä juna-asema rakennuksen metiköstä löysin. Siis tuon puun palasen Siihen sabluunakirjaimilla maalsin tekstin ja ledvalot ja ihan aito värilamppukin. Purin tuon lampun sisuksen ja sinne muutama ledvalo tuosta rimpsusta. On meinaan vanhasta sängynpäädystä palanen. Löysin sen koko rungon. Oli kyllä semmonen löytö, että oksat pois. Isoja pultteja, rispaantuneita maalikerroksia ja ihan umpipuuta.

Ei mulla sitten muuta. Kokeilut jatkuu ens viikolla :)
Voikaa hyvin !