perjantai 28. syyskuuta 2012

Numero varattu!

Tuommosen yövalon tuunailin eilen illalla. Mistälie sain idean. Niinkuin ei muita kiireitä ois ollu. Myyntinäyttely alkaa maanantaina ja osa töistä on vielä tekemättä ja hinnat n. 50:lle tuotteelle sekä paljon muuta. Mutta inspiraatiohan se vie mukanaan, sen varmaan tietää jokainen :)

Täytyy todeta, että ilmat ovat ihanan syksyisiä ja maisemat väriläiskiä. Illatkin ihanan lämpimiä ja sumuisia. Ja jotenkin semmoinenkin ilma, että tuulee, lehtiä lentelee ja sataa vaakatasossa, on kerrassaan ihanaa. Silloin tekee mieli eniten järveen :) Oonkohan outo tyyppi!
Viime viikonlopulla löysin mökin läheltä ihanan sammalmetsän, aivan kuin satumetsä. Siitä kuvia myöhemmin. 

Täytynee valmistautua muuttokuormaan, tyttö otti ja läks Helsinkiin. Tuosta noinvaan. Haki työpaikkaan, jonne ei ees haettu työntekijöitä ja pääsi heti. Asuntokin on nyt. Tähän asti asunut kaverinsa luona. Mielessäni kiitän kaikesta häntä <3  Mutta pittää todeta, että on se tehty vaikeaksi tämä byrokratia. Ennenkuin kaikki virastoasiat on hoidettu, niin saat juosta useamman päivän/viikon. Sitten vielä kaikki asuntokatsonnat sun muut. Nyt pitäisi olla kaikki kunnossa ja vuokrasopimuskin kirjoitettu. Äipän urhea pikkupossu <3

Tätä blogia en vaan saa kuntoon, taustakuva häippäsi jonkun bloggeruudistuksen myötä enkä ole saanut laitettua takaisin. Ja vielä tuokin, että miten oon hypänny ite tuonne lukijalistalle, sieltäkään en saa itseäni pois. Kumpa joku viisaampi tulisi opastamaan :)

Mukavaa viikonloppua lukijoilleni :)


....ja vielä tämmöinen tiedotus.....