perjantai 29. maaliskuuta 2013

Glad Påsk!

Kiirastorstaina piti laittaa jo keväisempiä värejä huusholliin. Tuo huone on meijän saunanvilvoitteluhuoneena toiminut. Siellä yleensä istuskellaan saunan jälkeen, otetaan saunaoluet ja kuunnellaan musiikkia.


Nää kanaset löysin aikoinaan tiimarin alekorista. Ihan ku mies ja minä :D

 Jotakin pääsiäistä... koristeet on ikivanhoja. Luulen, että tuo pahvimuna jo 70- luvulta. Ihana vanha kuviointi. Tuo kananenkin seurannut minua monia vuosia.

Sisältä pahvimuna näyttää tältä. Ei tuommosia enää nykyään mistään saa.

Perjantaina sitten herättiin jo aamutuimaan ja aamupalan jälkeen hiihtolenkille. Ihan vaan pienelle, mietittiin, mutta loppujenlopuksi lähes 20 kilometriä siinä tuli sivakoitua. Olo olikin kyllä ihan TÖÖT! Loppumatkan kävely oli outoa, ei tahtonu jalat totella, heh! Oon todellakin hurahtanut hiihtoon, tällä viikolla useampi kymmenkilometrinen on mennyt rikki.
Yleensä jäällä hiihtelen itekseni, mutta nyt tänään lähettiin metsikköön kunnan tekemälle ladulle, joka on aivan mahtava ja hyvinhoidettu.Hieman tärisevä olo taukopaikalla :D ...mutta eikun kotia kohti..enää vaan 5 kilsaa...


Erikoisesti kasvanut koivu.

Palautusjuomana mansikkaa, banaania, avokadoa ja appelsiinituoremehua.

Saunan alle tuli...siis kiukaan ja sitten kiinalaisen menuun valmistukseen.
SIIS......niin huippuolo...vaikka  ei meinannutkaan saunanlauteilta alas päästä ja nuudelit plus soijanappulatkin lens pari kertaa kattilasta lattialle heh :)

Mukavaa Pääsiäisenaikaa •´¯`•.¸¸.• ƸӜƷ