lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloa!


Niinkuin tämän enkelin lasikuplassa on ollut elo meijän perheessä. Ite sairastin mahatautia pari vuorokautta ja punkan pohjalla makasin hiljaa. Mieskin soitteli studiossaan.
Eilen aamupäivällä sitten tokenin ylös ja lämmitin saunan. Keitin kahvia ja ETTÄ se maistui HYVÄLTÄ <3. Onneksi oli ihana pitkäperjantai, pyhäpäivä ja vielä pitkä, että sai oikein kunnolla löhötä sohvassa ja lueskella tekemättä mitään. :)

Illalla sytyttelin talon täyteen kynttilöitä ja nautin olosta hyvien sisustus- sekä puutarhalehtien kanssa. Mieli teki herkkuja kaikenlaisia vaan maha sanoi mourrrRRR! En uskaltanut riskeerata, koska seuraavana päivänä AIOIN olla terve! Ja olinkin, eli tänään oon kuurannut talon lattiasta kattoon suurinpiirtein  hammasharjalla ja soodalla :D Sitten tein itämaispainotteista ruokaa ja miehen kans leikittiin kiinalaisia tikuilla ja ilmeillä :D

Mies läks keikalle naapuripubiin ja minun ilta onkin sitten tässä. Ehkä katon jonkun elokuvan nauhalta, otan lasin punaviiniä ja luen taas puutarhalehtiä.


Mukavaa Pääsiäisen aikaa!
.¸¸✿¸¸.•*¨*•✿✿"