sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Venetsialaiset 2012

En olekkaan vielä laittanut kuvia meijän Venetsialaisista. Sytytin huimat 48 kynttilää yhteensä etu-ja takapihalle.Siinä tunti vierähti.Tämä kuva takapihalta.
Taka-alalla bungalovi ilman katosta. Taannoinen Asta-myrsky repi sen riekaleiksi, joten laitettiin vain tuo kehikko. Vanhat verhot toimitti seinämien osaa :)
Takapihan joki. Ojan rumpu oli liian korkealla ja aikani tappelin kunnaninsinöörin kanssa, että meijän piha märäntyy, kun rumpu on liian korkealla eikä vedet kuivu näillä sateilla.Noh, yks päivä mittailin tuota ojaa ja aloin kaivamaan. Parikymmentä kottikärryllistä liejua, mutaa, savea yms nostin ylös ja siihen syntyi pikkujoki :) 
 Etupihan lehto. En oikeastaan tiijä, mikä on lehto, mutta tuosta tunnelmasta tulee se mieleen.
 Takapihan Ankkalampi :)
Etupihan suihkuallas

Muuten, en ymmärrä, mikä tähän bloggeriin on tullut, kun kaikki asetukset ja taustakuvat ovat häipyneet sen sieleän tien :/ Ei tajua!

Tänään on ihmeellinen ilma ulkona.Sumu-usvaisen lämmin. Istuskelin kauan aikaa pikkujoen äärellä. taivas oli harmaa eikä tähtiä näkyvissä. Ens yönä ei sitten ole ootettavissa pakkasta eikä hallaa. Hyvä niin. 
Mies on keikalla paikallisessa ja minä taijan lähteä nukkumaan. Kauan mietin, jaksanko lähteä kuuntelemaan, vaan en jaksanu. Onko meikä vanha :)

Mukavaa sunnuntaita!