tiistai 11. marraskuuta 2014

Kesäaskarteluja!


Löysin valokuvia penkoessani yhen tekele-kansion ja aattelin pläjäyttää teillekkin osan, mitä kesällä tuli väsättyä. Näitä kylttejä on siis joka paikka täynnä, tään tapasia. Tämä on kylläkin jo myyty :)

 Löysin tuota vanhaa mittaa metalliroskista, pari vuotta sitä pyörittelin nurkissa ja meinasin jo poiskin viskata, kun ei sytyttänyt millään. Mutta kokemuksesta tiesin, että katumapäälle oisin tullut. Ja yks päivä se sitten iski. AHAA-elämys ja näitä tuli liukuhihnalta :)


Rakennettiin tuolla taka-alalla oleva terassi kuormalavoista viime kesänä ( on pitänyt esitellä se tuolla Ruusu-Liisan puolella, mutta on vielä jäänyt), niin kun se saha oli siinä pihalla ja lautoja kasa (veljen navetanseinää, yhen purkutalon seinää ja siskon aitaa) Ja taas oli liukuhinha käynnissä.
 Ei oo muuten helppoa tehä kehyksiä, män iso kasa lautoja pilalle. No, kun ei ne kulmat ihan osunu kohilleen, että olis voinut liimata, niin ruuvasin lautaa koko takaseinän umpeen. On muute tukevia :)
Näitäkin möin  peräkonttikirppiksellä aika kasan.

Tästä tykkäsin eniten, mutta möin sitten senkin :)

Ruostuneita hevosenkenkiä on vaikka muille jakaa, jotainhan niistäkin oli tehtävä :)

Näihin Tikkurilan maalipöntön kansiin mulla on suuri intohimo. Näitä oon tehnyt kans toistakymmentä kappaletta erilaisia. Saman verran on vielä varastossa. Onpahan ideoille pohjia :)

Sitten vähän näihin aikoihin. Tonttutyttö pääsi kokeilemaan kiikkustuolia ja voi jee, kun oli riemuissaan. Meinasi keikahtaa ympäri, kun otti niin kovat vauhit :D 

Oikein mukavaa loppuviikkoa teille, tää selkäkipuinen painuu voivottelemaan :)