sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sitta på penkken!

Heipä hei taas viikkojen jälkeen. Aika on vierähtänyt hyvin pitkälti puutarhassa ja syystyöthän ne kohta alkaa siellä, haravointia riittää...jos siis haravoisi! Vaan en minä :)
Ja ikkunanpesuakin riittäisi, vaan taijan luistaa siitäkin. Jos sitten jouluksi...niinkuin viime vuonna ja sain jääskraapalla raaputtaa jäät ikkunoista, että näki pihalle. Jännitystä elämään ees tuota kautta, muuten onkin hiljaiseloa......paitsi kirppari- ja roskalavasaralla. Siellähän sitä jännitystä muuten onkin. Koskaan ei tiijä, mitä löytyy.

Kesän löytöihin kuuluu muutama tuoli.


Ylimmäinen löytyi SPR:n kirpparilta eurolla.
 Liimasin uudestaan selkänojan ja nyt se on käytössä.
Näitä vihreitä tuolia on kaks, toisen ostin meijän kunnan puistokirpparilta ja toisen löysin nettikirpparilta. Ja vieläpä melko kohtuulliseen hintaan.


Nämä kaksi ihanaa vanhaa tuolia sain sukulaiselta. OLINKOHAN riemuissani??!
Varsinkin tämä alimmainen tuoli on ikivanha, ellei peräti antiikkia.

Metallinkeräyspisteeseen vein rompetta yks päivä ja herranen aika, mikä siellä lojuikaan. Sydän pyörähti kymmenen kertaa ympäri tuon nähdessäni. No yks jalka oli irti, mutta ei paljoa haitannu.
Ruuvasin sen takasi, vaan olihan siitä lohennut isoja palasia. No seinää vasten pysyy pystyssä ihan tukevasti. Kerrassaan koristeellinen. 

Ystävältäni sain näitä kirjaimia yhen sanan verran. Tämän onnistuin rautakiskoista irrottamaan kolmen tunnin uurastuksen jälkeen. ja kylläpä tykkään. Siis niin ihanan kulunutta peltiä.
Tuo paikka ei oo vielä lopullinen. Sille pitää saaha avara tausta, jossa ei oo mitään muuta??? ÖÖöhhhh! Meillä ei taija semmosta olla...vielä. Siis raivausta vaatii tämä AAAAA!

Mukavaa sunnuntaita :)