lauantai 20. heinäkuuta 2013

Seurustelua Kukka-auton kanssa!


Kukka-auto on viime aikoina temppuillut oikeen urakalla. Viikko sitten jätti minut keskelle junarataa, kun olin hakemassa romuromanttisia aarteita. Varmana ajatteli, että nyt se romujen kuskaus riittää ja meinas pistää matalaks meijät molemmat :D Onneksi jaksoin työntää yli, kun oli kevyt alamäki. Mies tuli omalla autolla antamaan virtaa, vaan kaks kertaa piti kaapeleiden kans vehata ja sittenkin pääsin vaan 400 metriä eteenpäin. Piti ottaa hinausköysi, vaan siitähän auto riemastui. Löi renkaat linkkuun "MINÄHÄN EN LIIKU" Köysi katkesi kolme kertaa. Meille tuolta junaradalta ei oo ees kilometriä, mutta oli taistojen tahto. Viimein köysi oli niin lyhyt, että kokoajan pelkäsin millon tärähtää miehen auton puskuriin. No, pihaan päästiin viimein.

Lähettiin miehen kans järveen, kun oli hikinen päivä muutenkin ja kun tultiin pihaan, Kukka-autossa soi rokki täysillä, vilkku ja valot päällä. Lällääää! Akku muka tyhjä? 
 
Illalla sitten pidin puhuttelun ja kyselin, mistäs oikeen tuulee?? Noo Kukka-auto on yksinäinen ja vailla seuraa. Niin me sitten yhessä jutusteltiin mukavia ja otettiin viiniä :D

Ai, että minäkö seko....Pois se minusta! Autothan on perheenjäseniä ja niilläkin on tunteet...vai väitättekö muuta :) 


Mukavaa lauantai-iltaa :)