keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kirppistelyjä!

Nyt on mennyt liian kauan, etten ole päässyt tonkimaan kirppareita ja kierrätyspisteitä. On ihan vierotusoireet. Syynähän siihen on tämä talvi. Meillä kun ihan nurkilla ei mitään kyseisiä liikkeitä ole, lähimmät ovat 35 kilsan päässä. Joskus auto toimii, joskus ei. Eikä aina ole  muuta asiaa. Näillä bentsiinihinnoilla ei ihan huvimatkoja ajella.
Jonkin aikaa sitten olen kuitenkin tehnyt hienoja löytöjä.


Tähän pirtinpenkille oon keräillyt kaikkea kirppareilta  sekä muualta löytämiä pikkutavaroita. Tuon herätyskellon jätin ensin ostamatta kesälomareissulla, mutta se alkoi vaivaamaan niin mieltä, että pengoin kyseisen kirpparin numeron netistä, soitin sinne ja pyysin lähettämään :) Onkohan muita näin hulluja? Tuo metallinen mitta oli kyllä aika aarre, eikä maksanut kuin 1,50 e

Tämän koko kirjapinon löysin sattumalta ihan tavallisesta roskiksesta. Että kannattaa niitäkin joskus vilkasta :) Ihmiset heittää melkoisia aarteita menemään. Nämä kirjat ovat kaikki 1900-luvun alkuvuosilta.
Yksi noista on ruotsalainen kirja suomen historiasta vuodelta 1903.

Alimmainen kirja vuodelta 1919 ja mielenkiintoisia, mutta järkyttäviä tarinoita.

Nämä Kotiliedet löysin eräältä kotikirppis/kuolinpesästä viime sunnuntaina. 

Ja ettei enkelikokoelma vaan pääse ehtymään, pari uutta tulokasta viime vuoden puolelta.

Tämä on soittorasia ja minusta niin ihana.

Tämmöstä tällä erää. Ulkona on muuten niin järkky keli, että viltti niskaan, kuuma kaakao kätöseen ja telkkarin eteen loppuillaksi :) Kerran jo kolasin koko pihan ja nyt on satanut kolmessa tunnissa saman verran ellei enemmänkin lunta. Ja sataapa het vaakasuorassa tuulen kanssa. YÄK! Ei käy kateeks niitä, joiden on pakko tuolla kulkea.

Mukavaa loppuviikkoa, toivotaan että sähköt sentään pysyisi.

Ja muuten....tervetuloa Tannille :)