perjantai 27. huhtikuuta 2012

Yoyo-kukkia ja nestepaastoa!


Näitä Yoyo-kukkasia on tullut väännettyä viime päivät aikalailla monia, vuoden takainen harrastus taas iski päälle, kun töissä ollut kursseja lapsille ja aikuisille ja siellä noita tehty. Tarttuu väkisinkin. Nuo tein ystävälleni vastalahjaksi kaikista monista aarteista, joita hän mulle toimittanut. Tuommosia virkattuja sydämiä kans oon tehnyt aina, kun sopiva rautalangan pätkä osuu tielle.

Sitten toinen juttu, jokakeväinen nestepaastoni on edennyt ihan hienosti, vaikka näin "vanhalla" iällä alkaa ottamaan se alotus aika koville, kun pitää lopettaa kahvi viikkoa aikasemmin. Itehhän en saanut sitä pois, kuin kahta päivää aikasemmin ja päänsärky oli aika mahtava. 
Mutta nyt sekin on voitettu.
Neljättä päivää mennään ja olo on aika kevyt. Aamulenkilläkin oon jaksanut käydä ja mikäs sen ihanampaa, kun astua tuonne keväiseen ilmaan, kun aurinko paistaa ja lintujen sirkutus on jo melkoinen.
Ainoa asia, mikä vielä vaivaa, on kylmyys. Tuntuu, ettei se lopu ollenkaan. Viime yönä jouduin laittamaan villasukat ja toisen peiton päälle, kun kesken unien heräsin paleluun.Taitaa juuri ne nämä vanhat luut olla syynä :) Vielä pari päivää jatkan, niin olo on ihanan puhistunut ja voi alkaa mässäilemään lempiherkkuja :DD 
Vitsivitsi.. Ensi viikko pelkkiä kasviksia ja hedelmiä sekä keittoja.

...niin ja tervetuloa lukijaksi Karoliina.... :)

Mukavaa perjantaita :)