keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tik tak!

Heippodei! Meikä on löytänyt uuden keräilykohteen enkeleiden, viinipullonkorkkien, taulunkehyksien, lyhtyjen yms yms rinnalle. Arvatkaapa minkä? :) No hurahin yhtäkkiä vanhoihin herätyskelloihin.  Ennestään oli kaks vanhaa, toisen sain ja toisen ostin kirpparilta monta vuotta sitten. Nyt on ihan jostain nurkista tullut pari lisää. Tuon ison valkoisen sain ystävältä. Tykkään siitä kovasti vaikkei nyt vanha ja raihnainen ookkaan. Se käykin välillä...tosin hyppää viis minuuttia kerralla :)

Kuvien laatu on taas jostain sumusta. 
 No maalasimpa nuo ikkunanpielet valkoisiksi, joka onkin alkuperäinen väri. Mikä ihme viiraus pistikin maalaamaan ne sinisiksi joskus. Niin pimeäksi meni koko rappu. Tavaratkin meni uudella lailla, vaikkei tuossa tarviis mittäänkään olla. Aina imuroidessa niitä kiroilee. Kesällä onkin sitten rappusten maalaus vuorossa. Monta vuotta oonkin siitä haaveillut, mutta eipä vaan ole tullut alotettua. Nyt on maalit valmiina. Harmonisen harmaata aattelin. Riippuen tietenkin mitä hionnan alta paljastuu. Seinät varmaan tulee sitten ens vuonna. Järkevämpää olis kai maalata ekana seinät ja sitten vasta rappuset, mutta mä oon niiiiiiin kyllästynyt tuohon väriin :)

Joku kesä kaivoin siskon varaston takaa vanhoja lautoja ja löysin tuommosen betonimuotin. Oli ihan vinksallaan ja betonissa. Korjasin, liottelin veessä ja harjasin mäntysuovalla sekä maalsin. Vielä kun jostain peililasin tuonne taakse löydän tai tavallinen lasikin käy, niin siihen voi laittaa pikkuruisia kukkaruukkuja tai niitä herätyskelloja!  Ja seinälle rappujen ikkunan päälle.

Vapputunnelmaa vähän miehen kans haettiin kuohuvasta hedelmäsalaatista!
 Ensimmäiset otettiin kyllä ihan raakana :)
 Puhallettiinpa parit prinsessapallot, että jää sitten pikkumuruselle leikkeihin.

Turvallista Vappua, älkää menkö uimaan :)