keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Mull on parsittu sydän....♪♫♪♫

Heipä hei. Askartelut olleet täydessä vauhissa pari viikkoa. Ystävänpäivä näyttelyä paikalliseen kirjastoon rakentelen. Sydämiä on tullut tehtyä oikein urakalla. Tässä pieni näyte tulevasta. Näitä on iso laatikollinen ja vanhasta kattopellinpalasesta toistakymmentä peltisydäntä. Ruusuja kans on tekeillä betonista, saneerauslaastista, kipsistä. Iso osa on terälehdistä murtuneet, mutta on isoin osa onnistunutkin.

Toinenkin syy sisähommiin on tuo pakkanen. Tää on yhtä lämmittämistä taas. On siellä ulkona kyllä niin kauniin näköstä, nuo pakkashuuruiset puut ja ihana aurinko pitkästä aikaa näyttäytyy. Ihan saa uutta virtaa, vaikka ei henki kestä ulkoilua kovin pitkään. Mutta kameran kans pikkupyrähyksiä oon tehny. Semmonen hengityskenno olis näin pakkasilla ihan kiva....mutta kehtaisko pittää, on eri asia :)

 Ja on tää pakkanen ihana siinäkin mielessä, että matot ja petivaatteet saa niin raikkaaks. Viime lauantaina heitinkin pihalle kaiken, minkä irti sain... :D

Skarppaus etenee ihan hyvin, kerran sorruin syömään yhen uuniperunan ja yhen ruisleivän siivun. Siemennäkkäristä on tullut eri versioita, viimeksi laitoin murskattuja pähkinöitä sekaan.
Herkkulakkohaaste on pitänyt, en karkin karkkia, en herkun herkkua ole syönyt. Eikä ole tehnyt mielikään.

Blogin muutostyöt ovat jääneet tekemättä, kun tämä prkl:een bloggeri venyy, paukkuu ja hyppii miten sattuu. Ainoa tapa, millä tään saan kuntoon, on poistaa vanha ja tehä uus...mutta samaa nimeä en sitten enää saa. Mutta aattelin, että poistan kaikki jutut ja sitten voin muokata ihan perusversiosta ja vaihtaa mallinkin. Kun tää on niin typerä, että jos vaihtaa mallia kesken kaiken, niin kaikki ne entiset kuvat, tekstit sun muut pyssy semmosena, kun ovat. Kun muuttuiskin kaikki kerralla samanlaisiks.
En tiijä, olisko se Vuodatus parempi??

No mutta aurinkoisia päiviä TEILLE LUKIJANI!