keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kuutamouintia ja sunnuntaisoutelua!

Parinviikon takainen PopUp-ravintolapäivä meni hyvin, yli 20 syöjää kävi vaikken juurikaan ilmoitellut. Mukava tapahtuma kerrassaan, mielessä muhii jo ensi kesän tapahtuma. Talviaikaan en viiti näitä järjestellä.


Tarjolla oli seittemen sortin kasviskeitto, pestolla, tomaatilla ja sipulilla täytetty sämpylä ja pullakahvit.  Onneksi aurinko alkoi paistamaan ja vieraat saivat nauttia kahvinsa puutarhassa.

Viime tiistaina oli täysikuu ja minähän oon kuuhullu, joten sekosin täysin. Ilma oli mitä mahtavin, lämmin elokuun yö. Vain mies puuttui viereltä ja tietenkin piknik-kori viineineen. Noh osasin nauttia ilman niitäkin.
Nämä ylimmäiset kuvat ovat toiselta järveltä. Sielläkin uiskentelin, onneks kukaan ei posauttanut kuulaa päähän, sillä sorsanmetästyshän on jo alkanut. Täydestä oisin mennyt :)

Kotimatkalla toisellakin järvellä piti käydä polskimassa. Kerrassaan ihanaa, mahtavaa, taivaallista...sanat loppuu kesken :)

Viime sunnuntaina miehen kans käytiin perinteisellä soutelulla, kun ilma oli aivan tyyni ja lämmin. Koskaan, kun ei tiijä milloin nämä kelit muuttuu.

Ai niin....vene on edelleen pesemättä, vaikka koko kesä ollut aikaa. Noh, ens kesänä sitten :) Poistullessa aurinko alkoi painumaan mailleen ja nähtiin aivan upea auringonlasku.

Nyt on vatsa, sielu ja silmät saaneet ravintoa ja elämyksiä. Viikonlopulla poika menee naimisiin ja nyt olis loppuviikko laitettava ranttaliksi ja uuni kuumaksi. 

Mukavaa loppuviikkoa :)