tiistai 20. tammikuuta 2015

Selfie!

Heissan ja hyvää alkanutta vuotta. Meinaa olla niin kiirusta, ettei ole ehtinyt päivittelemään. Kaikenlaista puuhastelua, askarteluja, maalailua, rakenteluja yms ja niin lastenlasten hoitoa. Pojan perheeseen syntyi pieni poikanen ja sitäpä olen nuuhkinut. Sydän meinaa haleta :)
Isomman kanssa oltiin pulkkamäessä ja voijee, kun olikin hauskaa. Naurettiin mahat kipeänä.

Otsikkoon viitaten, no jospa minäkin ees kerran sen selfien otan...Tässä tulos.

Vai oliko se sittenkin Runebergin selfie...?

Ei se toinenkaan sen paremmin onnistunut :D Taijan jättää tämän homman muille.

Tässä muutamia vuosia sitten sain kassillisen vanhoja nukkeja, tässä niistä yksi, 60-vuotias vanhus. Siltä lähti pää irti tai osa siitä, kun yritin pestä, oikeastaan se suli pois kokonaan. Oli jotakin massaa. Olis pitanyt ottaa selville ekana, ennenku työntää hanan alle. Sitä samaa massaa on nuken sisälläkin, mutta päältä on kangasta. Pitkän aikaa se istui milloin missäkin ilman päätä, mutta joulun aikaan käteen sattui kirpparilta ostamani peili. Sillä ei ollut paikkaa, joten tökkäsin sen nukelle. Mitäs ootte mieltä? Nyt voi nähdä itsensä nukkena :)



Tämä rappusten alapäässä oleva dekoraatio sai lisäystä. Jostain löysin rikkinäiset ja rumanväriset kehykset, korjasin, maalasin ja laitoin vaan nauhoilla kiinni. Hyvin pysyy.

Tässäpä alkuvuoden kuulumiset. Ihanaa loppuviikkoa teille :)