keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pullakahvit!

Jo marraskuussa sain Pullakahvi-haasteen kosotädin blogista pagisen mitä pagisen. Ja nyt vastaan siihen viimeinkin.Kiitos hälle ja anteeksi, että vähän venyi :)


"Määrätynlainen uteiliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon. Omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme.
Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. (copy/paste) (Jakaminen vapaaehtoista)

Esitän kysymyksiä, jotka saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa.

Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata pelkästään valokuvin."

1. Mikä on sisustustyylisi?
Sekava :) Tyyliä on joka lähtöön. Rakastan kaikkea vanhaa ja ajanpatinan kuluttamia tavaroita. Oon myös hurahtanut kaikkeen hempeäseen. Rakastan kristalleja, lasia, valkoista, harmaata ja vanhaa puuta. Tykkään myös kierrättää ja rakentaa vanhasta ja hylätystä jotain uutta. Kuvat kertokoon paremmin. 2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Alakerta taitaa olla eniten sisustettu, yläkerrasta meijän oma makkari on ainoastaan siitä kerroksesta laitettu ajan tasalle muun sisustuksen kanssa. Lasten vanhat huoneet on vielä vaiheessa.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Hyväntekeväisyyteen  ehottomasti! ...ja  ylimääräiset mattoihin :)

4. Mihin käytät paljon rahaa?
En mihinkään, köyhä kun olen :) Kiertelen kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia. Tongin roskiksia ja metallinkeräyspisteitä. Lähes aina romuvaisto tietää, milloin löytyy huippujuttuja. Kunnostan löytöni ja otan käyttöön :)

5. Mistä onnesta unelmoit?
Lähes koko ikäni olen unelmoinut isosta lottovoitosta, että pääsisin auttamaan ahdingossa olevia. Antaisin rahaa lastenkoteihin, kouluihin, vanhuksille ja rakennuttaisin nälänhätäalueille kouluja, kaivoja yms, että olot paranisivat. Oon myös haaveillut omasta sisustusliike-kahvilasta, joka olisi täynnä kaikkea ihanaa rompetta :) Mutta ilman näitäkin olen onnellinen. Mukavaa silti haaveilla, ilman sitä taitoa elämä olisi kurjaa välillä, kun ei pääsisi pois ikävistä ajatuksista.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Se, että menettäisin perheeni ja kotini. Kauheata ajatellakkaan.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Jos lupaan tai päätän jonkun asian, sen yleensä myös pidän. Joskus ulkopuoliset asiat saattavat vaikuttaa asiaan, että lupaus menee penkin alle.  Lapsenlapsen hoito on sydämen asia. Myös kodin siivous kerran viikossa on asia, josta en tingi.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi.
Joku myöhästyminen tai valkoinen valhe on  helppo sulattaa. Riippuu vähän, kuka on asialla. Perheenjäsenille on helppo antaa anteeksi. 

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Rehellisyys, luottamus ja rakkaus lähimmäisiä kohtaan. Toisen ihmisen arvostus.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Samat, kuin naisella.

Jaan tämän seuraaville:Jaoin kuudelle, mut haittaakse? Hyvää loppuviikkoa :)