perjantai 4. huhtikuuta 2014

Servettiaskartelua!

Viime viikolla iski askarteluvimma. Päällystin sitäsuntätä ihanilla serveteillä. Onneks näitä puunvärisiä kehyksiä riittää. Ruususervetit ostin Tiimarin poistomyynnistä ja niinkuin aina, kun jotakin saa halvalla, sitä pitää ostaa paljon :D  Eli näitä ruususervettejä riiiitäääääääää :) No on ne kyllä ihaniakin...ainahan ruusut on.

Tässä vaan muutamat kehykset. Oikeesti niitä on yks laatikollinen. Aattelin kaikki päällystää eri serveteillä ja kirjansivuilla ja koota jonkun kollaasin jonnekkin. Oikeestaan tuo servetin toinen kerrospaperi ihastutti minua enemmän Siihen on tarrautunut tuon päällimmäisen kuvio. Näyttää hennommalta.

Sitten löysin kellarista miehen koulussa tekemän maustehyllykön. Alkuperäisestä väristä jäi kuva ottamatta, mutta semmosta poltettua puuta. Servettitalkoot jatkuu.

Tässähän se alkuperäinen väri.

Tässä alapuolelta kuvattuna. Vuorasin siis kokonaan eri ruususerveteillä ja kirjansivuilla.

 Yläpuolelta kuvattuna. 

Tässä valmiina, vaikea kuvattava, mutta kait jotenkin selvän saa, mikä tuo on.  Taustaseinämä ihan tavallista pahvia tapetoituna. Vähän leikkasin muotoon. Tietäs vaan mihin sen tämänkin tökkää ja mitä siihen laittaa. Yks ajatus oli alakerran vessa, hih :) Se kun on nimeltään Rose Garden :D 
No voi päätyä ihan mihin vaan.


...ja eikun takaisin servettien ja kirjansivujen pariin ----->

Voikaa hyvin ja mukavaa viikonloppua.