sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Lauantaipuuhailua

Toisen vessan remontinti on ollut viikon teemana. Tänään revin kaiken irti seiniltä, hyllyn, pyyhetelineen, wc-paperitelineen ja kaiken muun ylimääräisen. Niin alkoi ahistamaan tummansininen väri!
Oven jo maalasin toiselta puolelta valko-harmaaksi alkuviikosta sekä korjatessani pientä naarmua seinässä maalasinkin huomaamatta koko vessan :D  Niinkinn voi käydä!
Noh tänään sitten irtirevittyjen telineiden ja hyllyjen jäljet korjasin ja maalasin.
Iltamassa sain jo wc-paperitelineen paikoilleen. Kakkupaperiteema jatkuu. Oon niin koukussa kaikenlaisiin kakkupapereihin. Värjäilen niitä ja kiinnittelen joka paikkoihin. Onkohan kellään muulla tällaistä hinkua ?


Makkarikin on uudessa värissä, siitä myöhemmin kuvia, kunhan yöpöydät kuivuu. Veljeltä saama ikkunanpoka pääsi seinälle ja siihen viime kesän tärkein päivä sen raamien sisälle, nimittäin meidän  häät! Vihkitodistus on pyörinyt työhuoneen pöydällä muovitaskussa, nyt se on oikealla paikalla. Kakkukoristekkin löysi paikkasna <3 Ja lahjaksi saama lukko avaimineen.Nyt täytyy lähteä unten maille! Näin siinä käy, kun nukkuu päiväunet :)