perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ihastuttava, vihastuttava kevät!!!

Tässä jo jonkin aikaa on ollut tyypilliset kevätallergiaoireet ja väsymys on huipussaan. Se vaan aika menee vauhilla eteenpäin, eikä tajua pysähtyä miettimään, että kuinka sitä on tullut syötyä, lisännyt vitamiinia, alottanut allergialääkkeitten käytön  ynnämuuta. Multitabsit ja raudan otin kyllä nyt kehiin. Ja lisäsin kortisoonisuihkeiden annostusta ja antihistamiinia. Siltä kyllä tuntuukin, pää on toisessa ulottuvuudessa ja  v ä s y t t ä ä!!! Aamuisin tuntuu ettei jaksa nousta ylös, vaikka oisi nukkunut 7-9 tuntia kertaakaan heräämättä. Tämä on tätä ihanaa kevättä! Siltikään en ikinä ottaisi tilalle talvipakkasia enää. Ootan huhtikuuta ja sitä, kun lumet alkavat sulaa ja purot solista. Ja auringon lämmittäviä säteitä aamuisin, että voi mennä rappusille juomaan aamukahvia. Kaikista oireista huolimatta ihanaa aikaa.

Työharjoittelukausi meni ja jo senjälkeinen kouluviikkokin. Pari poppanaliinaa ja vessaan maton sain tehtyä. Matto on vaan vielä hapsujen solmimista sekä kanttinauhailua vailla.


  Pajuliinaa oli nopea kutoa. Muutenkin nuo risujutut on niin ihania.

Siniseen hurahtaneena tein sitten elämäni ensimmäisen poppanaliinan. Ja ihan tyytyväinen ite oon.

Matosta toistaiseksi vain tämmöinen lähikuva. Raesidos ja verkkokuvio. Tuosta ei kyllä erotu.Olipa vaikea työ tämmöselle alkajalle, mutta hyvin opettavainen. 

Tämä oli taas pikapostaus. Uni kutsuu :)
Mukavaa viikonloppua ja haistelkaa kevättä. Sunnuntaina ainakin säätiedotuksen mukaan on oikein keväinen sää.

2 kommenttia:

  1. Kävin täällä taas katselemassa sinun töitäsi ja kirjoituksiasi.Sinulla on hauska tyyli kirjoittaa ja kertoa asioista.Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitosta, oikein mukavaa kevättä sullekkin :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)