lauantai 3. maaliskuuta 2012

Viikonloppua!


"Kellon ympäri
minä sinua
kaipaan mietin ajattelen.
Olet kaukana
tai minussa kiinni
minun on ikävä sinua"

Harvinainen viikonloppu, kun mies on keikalla koko viikonlopun.Siispä päätin maalailla, askarrella sekä muutenkin sotkea koko huushollin :)


Ahaa-idea läks noista hehkulampuista, kun maalailun jälkiä siivotessa yks lamppu paloi ja vaihoin uuden. Aina oon niiden muotoa ja näköä ihaillut. Siispä tänä yönä aivonystyrät pyörimään.

Rentouttavaa ja idearikasta viikonloppua teille :)

6 kommenttia:

 1. Mun piti joskus kynttilälampuista tehdä koristeita puuhun (?), jossain semmosia näin, mutten oo tähän päivään mennessä yhen yhtä saanu aikaseks..eikä niitä kyllä oo yhtään jemmassakaan enää..:P :D

  VastaaPoista
 2. Uusiokäyttöä tuumiskelin itsekin kun viimeksi heitin hehkiksen roskiin.. Meillä on muutes samalla tekstillä puinen kyltti:).

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irmastiina, hyvää tulevaa viikonloppua sulle :)

  Samma-Mari, olispa mielenkiintoista nähä millasia koristeita oisit tehny ja millasia koristeita jossain näit :) Kaikki uusiokäyttö ja kierrätys kiinnostaa.

  Vintage-Sunflower, minä oon heittäny melkein kaikki keräykseen, mut joitakin vanhoja hehkulamppuja ja näitä uusia halogeenisia oon säilyttäny ja kaikki pikkulamput rikkimenneistä jouluvaloista sekä kyntteliköistä. Uskon ja toivon, että joku kaunis päivä/yö se SUURI ahaaelämys iskee ja sitten keksin niille käyttöä :D (Vai oisko toiveajattelua :)
  Mulle on iskenyt joku ihme kylttivimma, tuo teksti on kyllä paikallaan vaikka pyrinkin imuroimaan pari kertaa viikossa :)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää Naistenpäivää Sinulle!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)