sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Lampunvarjostin ja peilinkehykset!


On taas ollut näpertelyrikas viikonloppu. Löysin kirpparilta vanhan ranskalaisen raastimen. Näin heti, että se tulisi keittiöön lampunvarjostimeksi mehumaijakattilan tilalle. Se kävi siihen, kuin nenä päähän verhojen teksin ja ranskalaisen seinätarran kanssa.

Raastinosasta jää hieno kuvio kattoon.Vessan peili meni vaihtoon ja aikani pyöriteltyäni sitä, se päätyi välitilaan rappujen alapäähän. Pihavajan nurkalta löytyi parit harmaantuneet laudat, niin tökkäsin  ne peilin ympärille.
Vielä tietenkin sydämiä ja lyhtyjä yms muuta härpäkettä. Siinä taas oli miehellä päivittelemistä :)

Kirjaston poistomyynnistä ostin tämmösen kirjan.

Eilen illalla alkoi lääkekaapin näpertely.Liimasin nuo sivut ensin toisiinsa kiinni. 
Siis on kyllä melkonen homma saaha nuo sivut pois leikattua. En tiijä onko kellään parempaa keinoa, kun tuo mattopuukko? En saa ees suoraan leikattua, vaan enkö vaan osaa...

Siinä se Äitienpäivä meni, mies vei kyllä sunnuntaiajelulle ja arvatkaapa minne?
Läheisen kunnan romunkeräys/pienmetallipisteelle :DD Oli siinä naurussa pitelemistä. 
Löytyihan sieltä yhtä ja toista puutarhan uusiokäyttöön mm.70-luvun emaloitu rautapata, johon aion yllätysyllätys laittaa kukkasia :)

Mummun pikkurakas antoi ruusun lahjaksi <3

Toivottavasti vietitte rattoisan Äitienpäivän, niin lapselliset kuin lapsettomatkin :)

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kokonaisuuksia ja kyllä sai suun hymyyn tuo sinun lahjasi:). Blogissani on ystäväkirjahaaste sinulle. -Anu

  VastaaPoista
 2. No voihan vautsi taas! Haluaisin kanssa oppia tollain vaan tökkäseen vanhoja lautoja kehyksiks :)

  Lääkekaapista tulee upee! Musta ei tohon jyrsimiseen oo. Äitienpäivänä näin samantyyppisen, mihin oli korurasian mentävä kolo tehty ja niin oli nätisti louhittu mattopuukolla...en ymmärrä miten :-O

  Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riitta-Sinikka.
  Ja kiitos ystävähaasteesta Vintage-Sunflower. Piti vastailla jo viikko sitten, mutta ei puhettakaan, että koneella jaksaisi istua, kun on kaikki puutarhamöyrinnät parhaillaan. Ehkäpä tällä viikolla :)

  Kyllä se onnistuu sultakin tuo lautojen lyöminen seinään. Mittaa vaan ja sahaa sopivat pätkät ja naulalla kiinni :)

  Ei muuten multakaan onnistu tuo sivujen jyrsiminen, piti laittaa vähäks aikaa sivuun, niin kovvoo hommoo. Niitä korurasioita minäkin oon nähnyt ja ne on kauniita. Mutta harjoitus tekee mestarin, eli vaan monta kertaa kokeilemaan, niin pitäähän sen viimein onnistua :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)